0 Läs mer >>
Fick ett kort från Ungdomsmottagningen där de tackade mig för den här tiden.
23 år gammal (22 år och 344 dagar gammal) betyder inga fler gratis gynundersökningar eller gratis provtagningar. Jag kommer fan inte sakna dem! Sist jag var där tog tanten för givet att jag hade hittat "the love of my life" när jag bad om ett recept på p-piller. Hon önskade även lycka till med kärleken innan jag gick därifrån. Bitch, please! Förutom kortet skickade de med en kondom. How festive.

Jag: Jag fick en kondom i födelsedagspresent
Mami: Hahahaha!


Happy birthday... ...

0 Läs mer >>

There it is again,...

0 Läs mer >>

(tweet hittad här)

Riktigt ledsamt att läsa om de som har blivit drabbade av orkanen Irene. Kan inte tänka mig att Michele Bachmanns ord direkt bringar någon tröst till de som förlorat en anhörig, vars hem blivit förstörda, eller till de som på något annat sätt är påverkade. Maybe sometimes it's better to just shut the fuck up...

Should you laugh o...

2 Läs mer >>
För första gången på typ 3 år kretsar min tillvaro för en gångs skull inte kring någon annan. Okej, 'kretsar' är kanske fel ord, men för första gången på evigheter har jag varken en man på hjärnan eller i mitt liv.

De senaste tre åren har drama med killar till stor del ockuperat mina tankar. När inte distans-skit eller perioder av saknad har sugit energi, så har istället dejtande, innocent flirts, olika lovers, eller människor som haft svårt att släppa taget, gjort det. Och visst, till viss del gillar jag när det stormar. Men nu har jag dock kommit till en punkt då jag bara känner mig utmattad.

Jag är inte available för tillfället, och så vill jag att det ska fortsätta ett tag framöver. Vill inte diskutera män eller olika "issues" med män. Jag vill kunna leva i harmoni utan att känna ett behov av drama och konstant bekräftelse.

När jag väl känner mig redo att låta någon komma nära igen, kommer det inte bli någon som konstant säger vad de tror jag vill höra. I need someone who's not going to be afraid to question or challenge me from time to time...


And the embers nev...

0 Läs mer >>
Dagens bild: (Från gårdagens VMA)


Loves it <3
Det roliga är att Justin antagligen är en exakt kopia av deras framtida barn ;)

Father, Mother, Son

0 Läs mer >>
Funderade över min roll som kommande moster häromdagen. Tror absolut att mitt inflytande kan vara med och påverka hur barnet formas och utvecklas som person. Eller, jag hoppas att jag kan vara med att påverka.

Jag vill att min systers barn, (och mina egna barn) ska växa upp och utvecklas till självständiga, starka individer med självförtroende och inte bli tillbakahållna eller begränsade av stereotypa könsroller. Ser helst att min egen dotter eller systerdotter inte uteslutande kläs upp i rosa spets, behandlas som en skör prinsessa eller lägger ett värde i ordet söt och formar det till en viktig/beundransvärd egenskap. Eller att min systerson eller son endast kläs i stereotypa killkläder, leker med låtsasvapen, spelar våldsamma spel och kastas in i en roll där att vara bråkig eller våldsam bortförklaras med kommentarer som "boys will be boys". Vilket i slutändan leder till att han utvecklas till en jävla buffel som inte kan gråta eller krama någon utan den obligatoriska ryggdunken.

Jag vill inte att mina barn eller min systers barn växer upp med känslan att heterosexualitet är den föredragna normen, eller att känslor för en person av samma kön inte är lika accepterat eller lika "normalt" som känslor för det motsatta könet. (Det här med sexuella relationer ska det överhuvudtaget inte bli påtryckta förrän de är gamla nog, hatar när 6-åringar blir tillfrågade om de har en flickvän/pojkvän när de umgås/leker med någon av det andra könet. Typiskt vuxna att försöka sexualisera barns relationer på ett tidigt stadium, daaa, DÖ!).

Om jag ska tala för mig själv så hade jag en väldigt liberal (om det är rätt ord) barndom. Jag brydde mig aldrig om kläder. Jag lekte med både Barbie och bilar och hade aldrig smink (mammas läppstift på sin höjd). Jag drack aldrig innan jag fyllde 18. Rökt har jag bara gjort ett fåtal gånger, innan jag kom på att det var skitäckligt. Killar blev jag inte intresserad av förrän jag kom upp i gymnasiet, och min oskuld "förlorade" jag inte förrän jag kände mig helt redo. Jag är glad att jag tilläts vara ett barn och aldrig påverkades nämnvärt av grupptryck. Dock har jag alltid varit blyg och fått höra att jag är gullig/söt samtidigt som jag fått en klapp på huvudet, vilket kanske har påverkat min självbild mer än jag vill erkänna. De dagar jag inte har smink/ tillfixat hår känner jag mig i viss mån oundvikligen även mindre "fulländad/optimal". Sjukt när jag tänker på det.

Om jag på något sätt kan påverka så att den framtida generationen slipper vissa av dessa tankar så är jag nöjd.

Tips på länkar som behandlar de ovanstående ämnena här och här


Haha, skrattade högt när jag hittade den här bilden. Det sägs att alla små flickor växer upp och vill bli prinsessor, jag ville alltid bli Pocahontas. Bo nära naturen, fri som vinden, dyka från klippor och ha långt svart hår att slänga med. Those were the days xD

The word pretty is...

0 Läs mer >>
Kan fan inte vara lätt att vara amerikan i dagsläget, särskilt inte om man bor på östkusten. När de inte drabbas av jordbävningar eller terrordåd så är det orkaner. (Hörde btw att högerkristna i USA avfärdar klimatförändringarna som orsak till orkaner. De hävdar istället att det är Guds straff för homoäktenskap)... Eh? Hur förklarar de då avsaknaden av naturkatastrofer i Sverige?

Som körsbäret på toppen är ekonomin fucked, (ja, så går det när man spenderar x antal 100 miljarder på ett fucking omoraliskt krig och vägrar höja skatterna för de rika). De har crazies, som Sarah Palin, som siktar på vita huset. Hela landet är hjärntvättade och uppskrämda av sin egen media. Inte att förglömma, de som saknar sjukförsäkring och pengar i dagsläget, blir utan sjukvård.

May God have mercy on their dirty little hearts

Flykten från New York

0 Läs mer >>
Dagens citat:


What can I do with my happiness? How can I keep it, conceal it, bury it where I may never lose it? I want to kneel as it falls over me like rain, gather it up with lace and silk, and press it over myself again.
— Anaïs Nin

As it falls over m...

0 Läs mer >>
Vad är det med främlingar/grannar/bekanta som envisas med ett besök när man är ensam hemma? Ringer inte folk innan nuförtiden? Helst ska man ligga i sin pyjamasbyxor och ett linne, eller värre, bara i ett linne och hotpants och med resten av alla sina kläder på övervåningen, (jag tenderar att vara extremt casual när jag är ensam hemma, och INTE väntar besök). Att springa upp och hämta något när någon väl har knackat på är uteslutet, vi har för många fönster.

De senaste 24 timmarna har 4 olika personer, varav 3 främlingar, knackat på dörren. Vi bor på landet, detta händer typ aldrig. Börjar nästan tro att någon skämtar med mig...

Igår var det min mammas ex (som jag inte träffat på ett år) som knackade på. Lite udda, men honom var det dock ganska trevligt att prata med igen.

Senare på kvällen när jag precis har kommit hem och tänt några lampor knackar det på dörren igen, (den här gången var det obehagligt, man får för sig att det är en våldtäktsman som har förföljt en hem, typ). Det var iaf en 2 meter lång anabola-kille som behövde väganvisningar. Vem knackar på hos en främlig för att fråga efter väganvisning? Random! Han gick ganska snabbt, men efter det var jag nojig hela kvällen.

Imorse vaknar jag av någon som knackar på dörren, IGEN. Eller, jag var halvt vaken/halvt sovande så först trodde jag att det var en fågel som pickade på fönstret. Men när det sedan knackade flera gånger, inte bara på ytterdörren utan även på köksdörren (vadå desperata?) gick jag upp för att titta vem det var. Utanför ser jag konturerna av en man och en kvinna. Dock var de på väg bort så jag struntade helt enkelt i dem. Vem fan knackar på oannonserad, på morgonen? Är Jehovas uppe så tidigt?

Inga fler främligar som knackar på min ytterdörr medans jag är hemma ensam nu, TACK! Jag har sett för många skräckfilmer...


Strangers with candy

0 Läs mer >>


If you are silent ...

0 Läs mer >>
Blir alltid lite små-chockad när folk berömmer och berättar att de följer ens blogg.
Eller, först blir man överraskad, sen blir man smickrad, sen blir man extremt självmedveten, eller snarare "blogg-medveten" haha. Hur tolkar människor egentligen mina inlägg? Vad är det för slags bild av mig själv jag målar upp? En bild av någon som är smått loony, ytlig, pose:ig, dramatisk, slampig, pretentiös... Eller all the above xD

Det här kommer låta som fullständig bullshit, men när jag bloggar (trots att jag vet att jag har en del återkommande läsare) föreställer jag mig aldrig att någon faktiskt kommer att läsa det jag skriver/publicerar. Om jag gjorde det skulle jag antagligen få skrivkramp och utesluta hälften av det jag väljer att bloggar om.

Det här är väl egentligen ingen direkt "traditionell" everyday-blogg. Jag ser det som en duk där jag (förhoppningsvis) målar upp en lite mer komplex bild av mig själv utan att nödvändigtvis skriva överdrivet mycket om mig själv, vem jag är, eller vad som händer i mitt liv. Mycket av det jag publicerar (citat och bilder) är fritt för egna tolkningar, och det är precis så jag vill ha det.


I try not to take ...

0 Läs mer >>
Peter tipsade om en rolig video. Ett hotell som har klätt upp en liten flicka till Samara från The Ring och ställt henne i korridoren för att skrämma gäster som går förbi. Videon går att se här (vad är det med små barn som är så läskigt?)

Anyways, när jag kollade igenom filmen på youtube fick jag syn på kommentaren: "never type thirteen horror into google". Självklart blev jag direkt tvungen att googla Thirteen horror xD. Om jag har förstått det rätt så är Thirteen en bok fylld med en massa horror stories, varav den första, "Magic", tydligen är den läskigaste historia som någonsin existerat.

Innan och medans man läser måste man dock följa vissa instruktioner. "Do exactly as the story tells you", vilket bland annat innebär att man måste sitta i ett kolsvart rum med dörren stängd (pff, troligt att jag någonsin kommer utsätta mig för det). Tydligen får man bara en chans också. Har man läst historien utan att göra exakt som det står är hela grejen förstörd, för evigt. Jag tror någon likställde det med att förlora oskulden, haha! Någon avrådde även kristna från att läsa den här historien, (ehm?)

Nu är den stora frågan vem av mina orädda, icke-paranoida, hedniska bekanta jag kan få till att utföra detta xD Är såå nyfiken på resultatet!

Thirteen horror