0 Läs mer >>
Lyckorus! <3 
 
Njuter av allt som känns bra just nu. Trivs på jobbet, har underbara kollegor, ett härligt klimat, är omtyckt av chefen som hela tiden ger mig mer och mer ansvar. Känns så bra med det förtroendet och att få jobba på ett ställe där mina åsikter värderas.
 
Utanför jobbet har jag en fin familj, fina vänner (som jag tyvärr har tvingats åsidosätta en aning, är inte mer än människa, men jag ska bättra mig!) och en underbar pojkvän som stöttar mig i absolut allt jag gör. Svårt att förstå vad jag har gjort för att förtjäna honom.
 
Ikväll har Månsan en liten get-together, men innan dess ska jag gosa med bells, saknar min lilla muffin-tuffin (hon har btw börjat ställa sig upp, they grow up so fast! :)
 
Bjuder på en rufsig bild jag hittade, haha

I hear the birds o...

0 Läs mer >>
Tor förstår meningen med tystnaden när han hör den här låten xD
 
Gårdagens roligaste var när Måns satte på den här och skruvade upp ljudet endast för att irritera min (stackars) boo... (Nej, han är inte ett fan, haha!)
 
Själv tycker jag björnligan-människorna känns ganska reko. Bara lagom dryga sådär ;)
 

Oh boys...

0 Läs mer >>
Inte mycket att rapportera just nu, eller, bloggen blir liksom ingen prioritet när man har ont om fritid. När jag inte äter, sover eller umgås med pojkvän så är det jobb, jobb och jobb som gäller. Hatar att behöva ställa in eller neka folk att träffas, men jag har verkligen ingen energi över till det just för tillfället. Går upp vid fem och kommer hem vid sju. Forgive me friends, you know I love you all! <3
 
Bilder från häromdagen på Vapiano...

Vapiano + Work

0 Läs mer >>
Ingen direkt aning om vem hon är, men enligt min 24-älskande pojkvän så är jag väldigt lik henne (alltså till utseendet), haha...
 
Inte mig emot xD
 

Amy Price Francis

0 Läs mer >>
Medans min älskling sprang iväg till gymmet lagar jag mat och missbrukar spotify på hög volym!
 
Två favoriter som går på repeat just nu:
 
 

I just ride

0 Läs mer >>
Jag: Älskling, du tycker väl inte att min senaste status lät sådär jättearg, eller hur?
Boyfriend: Ehm, hehe, jo
 
HAHA! whoopsi
 
Han tycker dock att det är ett ämne som det är okej att bli förbannad över... Mina rants får mig ibland att låta argare än jag egentligen är. (Eller, okej, jag var extremt irriterad, men det tenderar att lägga sig snabbt). Har aldrig gjort någon hemlighet av att jag har starka åsikter, men nästa gång kanske jag slopar lite fler av svordomarna xD
 
Anyways, helgen var toppen, som vanligt när jag får umgås med personer jag tycker om. Hade en ny heltidsanställning att fira så jag, syrran och Tor tog en sväng förbi Fridays. Efter en god middag, några drinkar plus prommis genom stan drog vi hem till honom för att se The Hunger Games. En film jag verkligen hade tjatat om att han borde se! (Eftersom min pojkvän är ett stort Battle Royal-fan trodde han att det skulle vara en hollywoodaktig pg-13 version av den, but boy did I prove him wrong ;) haha. Nu vill han skaffa den på Blu-ray.
 
På lördagen blev vi kvar i sängen mest hela dagen. Det var tänkt att vi skulle hinna se Gone with the wind, men eftersom den är extreeemt lång tog vi oss aldrig riktigt förbi första akten xD Oh well, next time...
 

Oh, fiddledee-dee

0 Läs mer >>
 
Gaaah, free assange-rörelsen (som antagligen har tittat för mycket på filmen V för Vendetta), why don't you just go fuck yourself?! (Detta gäller även Assange själv!) Är så förbannat trött på inte bara detta försvar av en misstänkt våldtäktsman utan hur man även hotar att slå till mot svenska myndigheter och företagssidor. Assange, som för övrigt betett sig som ett offer utsatt för häxjakt i varenda intervju jag har sett honom i (bu-fucking-hu), är ingenting annat än en liten råtta som vägrar stå till svars för sina gärningar. Som att han är någon slags jävla gud som står över rättssystemet? I don't fucking think so!

End of rant.

Hackers with no li...

0 Läs mer >>
Put your head to my heart. Hear the beating of my burning desire flow around my body. Close your mouth around mine, taste all I am. Feel my heat, my fire, light up inside me as you come closer. See the pure, raw love I hold for you. And let us burn together. Forever.
 
 ♥
 

2 months

0 Läs mer >>
Ibland blir jag nostalgisk, ibland utan förvarning kommer minnen från dåtiden tillbaka och gör sig påminda. Ibland saknar jag verkligen platser och människor som jag av olika anledningar inte längre pratar eller har tappat kontakten med...
 
Blev påmind om min absoluta favoritplats i hela världen. Tänker fortfarande tillbaka på tiden där, på hur det skulle vara om vi någonsin åkte dit igen. Själva staden är nog sig lik, men i princip allt annat är annorlunda. 
 
Jag och Jen pratar ofta gammla minnen från New York, det blir nog aldrig uttjatat xD

It was the best of...

0 Läs mer >>
För ett tag sedan ramlade jag över den här artikeln i Metro som gjorde mig jäkligt mörkrädd:
 
 
Vart fan i utbildningen har det brustit när "unga" tydligen inte har någon aning vad en diktatur är, hemska brott mot mänskliga rättigheter känns ju onekligen förbannat festligt(!) Kan ta en av de västa diktaturerna i världen (Saudiarabien) som ett exempel. Där får till exempel kvinnor varken köra bil, röra sig utomhus utan en man vid sin sida, knappt rösta, (eller synas i Ikea-katalogen tydligen).

Har dock svårt att bestämma mig för vad som är mest upprörande. Kvinnoförtrycket i sig, eller IKEA som stödjer detta...
 
Bild lånad av Lady Dahmer

Wtf IKEA?