0 Läs mer >>
Åh, spännande planer för helgen! Imorn blir det filmklubb. Medlemmarnas filmvanor i det gänget seriously puts mine to shame. (nog för att jag äger en gedigen filmsamling, men jag har aldrig definierat mig själv som en hardcore-cineast). Känner mig nästan lite smått hedrad som är inbjuden. Björn har iaf planerat att vi ska se/diskutera Paris, Texas, som tydligen även ska ha varit U2's största inspiration för albumet The Joshua Tree.

På lördag har jag och mitt hjärta planerat att äntligen se efterlängtade Zero Dark Thirty, yes!

Förutom det blir det antagligen en lugn helg. Efter den här veckan med jobbiga kunder (läs: drygjävlar) är jag kanske ännu mer ap-trött än vanligt. Känns även som jag håller på att dra på mig en förkylning. Efter fyra månader inom admin/kundtjänst är jag mer övertygad än någonsin att om att de som klarar av ett kundtjänstjobb på heltid klarar av vad fan som helst.

Over and out.
 

I heart fridays

0 Läs mer >>
 
But then again you already knew that ;)
 
Jessica Hamby måste vara den mest underbara rödhåringen i True Blood. Vilken raring, love her!

Brukar skämta med Tor att om vi någonsin får en flicka så kommer hon antagligen se ut som Jess, (wishful thinking från min sida att hon då även ärver sin pappas hårfärg ;) Förhoppningsvis en aning mindre neurotisk än karaktären i serien dock xD
 
Haha, gee, ja, vi är extremt töntiga som redan pratar om framtid/barn, men eftersom båda tycker det är kul att spekulera så ser jag inte faran i det :)

I heart redheads

0 Läs mer >>
En favvo i drinkväg är definitivt frozen Margarita med salt. Ser ungefär ut som de har samlat upp snö i en kanna, men den är himmelsk. Nedan är en bild på pitchern i jordgubbssmak som vi konsumerade i fredags.


 
 

I heart Margarita

0 Läs mer >>
Varje söndags-kväll spenderar jag alltid lite tid med att reflektera över helgen som varit. Iaf när helgen har spenderats hos mig. Alltid så ledsamt att släppa av min älskling vid tåget med insikten att det antagligen kommer dröja minst 5 dagar innan vi ses nästa gång. De sista kyssarna innan han går på... Brutalt! Sparade iaf en av hans tröjor hemma hos mig, klen tröst.
 
De senaste dagarna har annars varit lugna, svårt att hitta på någon bra anledning att lämna huset när det är -20° C utanför.
 
I torsdags sa vi adjö till Erik (Tors äldsta och väldigt trevliga barndomskompis) med några drinkar på Vassa Eggen. Han befinner sig i detta nu i Hong Kong där han kommer att spendera de nästkommande 6 månaderna. (Ja, vi har redan tackat ja till att komma och hälsa på xD). Hong Kong någon gång på vårkanten känns inte helt fel.
 
 
Just lying here, wearing your sweater, under covers where your scent still lingers, I feel safe. I can almost feel your arms around me. Sweet dreams, my love.
 

His sweater

0 Läs mer >>

Gav upp sveriges mästerkock igår för att följa målet mot Stureplansprofilerna. Det är pga vårt jävla rättssystem som män tillåts bete sig som vilda djur och våldta en människa, i princip med inställningen "she had it comming" (btw, de stolpskott som indirekt fortfarande hävdar att det ligger i mäns natur att bete sig förjävligt vill jag bara strypa långsamt!!). Nu ledde detta mål till slut till att båda två faktiskt dömdes till 4år för grov våldtäkt i hovrätten, men hur mycket förnedring och kränkningar ska en människa behöva genomgå innan sammhället sätter ner foten och rättssystemet fungerar som det ska?

Var våldtäkten i sig, den där hon blev slagen i ansiktet, penetrerad med en fjärrkontroll, penetrerad vaginalt och analt trots att hon skrek nej och grät, dragen i håret så att det lossnade, fick skador över hela kroppen och i underlivet inte nog?

Blev så oerhört berörd av programmet. Halvägs in så satt jag och grinade...

Stureplansprofilerna

0 Läs mer >>

Our weekends in a nut...

0 Läs mer >>

Happy birthday baby

0 Läs mer >>
 
Idag är ingen vanlig dag utan lilla muffin-tuffins 1-års dag! Jag och älskling ska strax sätta oss på tåget mot Strängnäs för att hälsa på lilla solstrålen <3 Can't wait!
 
Att vara moster är den rollen, förutom flickvän, som jag älskar allra mest.
 

Evy Isabella Marie - ...

0 Läs mer >>

Väldigt fint citat ur Profeten: (hittade det på bb's blogg av alla ställen, men letade upp samma citat på engelska)

"Then Almitra spoke again and said, "And what of Marriage, master?" And he answered saying: You were born together, and together you shall be forevermore. You shall be together when white wings of death scatter your days. Aye, you shall be together even in the silent memory of God. But let there be spaces in your togetherness, And let the winds of the heavens dance between you. Love one another but make not a bond of love: Let it rather be a moving sea between the shores of your souls. Fill each other's cup but drink not from one cup. Give one another of your bread but eat not from the same loaf. Sing and dance together and be joyous, but let each one of you be alone, Even as the strings of a lute are alone though they quiver with the same music. Give your hearts, but not into each other's keeping. For only the hand of Life can contain your hearts. And stand together, yet not too near together: For the pillars of the temple stand apart, And the oak tree and the cypress grow not in each other's shadow."

Even as the strings o...

0 Läs mer >>
Nu längtar jag till helgen! Mycket roligt att se fram emot under den som kommer...
 
På lördag ska jag och min beau titta på en lägenhet (vuxenpoäng xD) Den är även muffin-tuffins födelsedag. Tänk att snuttan redan är ett år gammal, (yet I haven't aged a day ;-). Hade även väldigt gärna velat se filmen Zero Dark Thirty av Kathryn Bigelo, men var tvungen att skrota den iden efter att ha upptäckt att den inte har premiär förrän 1 feb. Blir kanske bio iaf (ev trippeldejt med vänner) vi får se....
 
En sak är säker, ska spendera så mycket tid som möjligt i min älskades armar...
 
Förutom ZDT är jag väldigt nyfiken på Rust and Bone med Marion Cotillard

I want you so bad tha...

0 Läs mer >>
 
När alla säger nej
ska jag säga ja
När allting går emot
ska jag hålla kvar

När världen faller ner
är det du och jag
 
Jag lovar och jag svär
 

5 months

0 Läs mer >>


Hemkommen från min andra halva.

Det är en underbar känsla att vakna upp varje morgon av att mannen man älskar ligger tätt intill, kysser ens nacke. Tror inte det går att beskriva med ord, känslan av att älska någon så mycket att det gör ont, älska allt ifrån hans blick, händer, famn, värme, läppar, leende, skratt... Efter den här tiden är jag kanske djupare inne i kärleksbubblan än någonsin <3

Förutom varandra så njöt vi även av sjukt goda middagar... Tapas, Fajitas. Massa bra filmer som Argo, gamla Bondfilmer, Nicole Kidman-filmer, plus en hel del True Blood. Kändes ungefär som fredag hela veckan ;-)

Firade nyår på våning 13, kysstes och delade en flaska mousserande vid tolvslaget. Det var allt jag kunde önska och mer därtill.

The best is yet to co...