0 Läs mer >>
Etta James spelar i bakgrunden. Så härligt att vakna upp till en nystädad lägenhet! <3
 
Nu, frukost! Min huns kom precis tillbaka med färska frallor. Kärlek!
 

Sunday kind of love

0 Läs mer >>
Dagens Tweets...

 
 
Tror jag är lite kär i Cissi Wallin! ;-)
 
Ska jag bli väldigt personlig får en stund så tror jag att sex är bland det mest primära och viktigaste i ett förhållande. Skulle personligen ALDRIG kunna vara tillsammans med någon som jag inte klickade sexuellt med även om vi klickade på alla andra plan. Det tog några år från min debut innan jag förstod ordentligt. Hur viktigt, djupt, känslosamt, obeskrivligt, spännande sex kan vara. Hur fruktansvärt nära en annan människa man faktiskt kan komma, att man kan synka så bra, att det är mer än bara kroppsligt. (Detta skedde inte förrän jag steg in i min nuvarande relation med en person som verkligen var intresserad av att utforska HELA mig). Känslan av att ge allt av sig själv till någon annan och låta någon se ens själ, ens allt. Känslan av att vilja ha en annan människa så MYCKET. Det köttsliga, det totala tillfredställelsen, hungern efter mer, (Tror detta egentligen är för svårt för mig att förklara med ord, låter mest flummigt!). Kort och gott, jag förstår sex nuförtiden. Framförallt hur fantastiskt det faktiskt kan vara. Och ja, jag tycker att det är jävligt speciellt.
 
Tydligen har den genomsnittlige svensken sex ca 4,8 gånger per månad, haha! Låter typ som en genomsnittlig helg för mig xD
 

Att verkligen älska

0 Läs mer >>
 
I closed my eyes
felt the feeling wash over me
like the sea rushes to the shore
spilled, but fulfilled
and a kaleidiscope of color
filled the night
the air was a rose garden
and everything was silent
not even a cricket could be heard
only my heart beating
rhythmic, shallow and labored
pounding like twin drums
and I touched lightning
felt the ripples of energy tourturing my soul
and I knew that I was alive,
Vibrantly Alive!
 
 

Every time with you

0 Läs mer >>
Igår vallfärdade vi till Strängnäs för att fira mams och systeryster.
 
Mingel med hela familjen, massa bus med Muffin-tuffin <3


Tisse!

Lego!

Birthday celebration

0 Läs mer >>

Dagens Tweet

0 Läs mer >>
Jag och Tor följde självklart hela spektaklet med Eurovision igår (även om jag antagligen var lite mer taggad än honom, hehe). Norge seglade ganska tidigt upp som favorit, även Anouks birds var mysig. 
 

Eurovision 2013

0 Läs mer >>
En hel dag över att spendera med mig själv... Vad har jag då för mig?
 
Slänger med håret och dansar min "sexy dance" till tonerna av "Gentleman" självfallet. Diggar den (i hemlighet) nästan lika mycket som min kära systerdotter. Detta är en av hennes favoritlåtar! Haha ;)
 

Secret Single Behavio...

0 Läs mer >>
Jag och buns har precis sett klart på säsong 1 av The Walking Dead, better late than never! Tråkigt nog så har Netflix Sverige tyvärr endast säsong ett ute (damn you!), så nu följer veckor av abstinens innan jag lyckas komma över säsong 2.
 
Så. förbannat. bra. serie! Man sitter på nålar vid varje avsnitt. En kombination av varje bra zombie-film ever (and we all know I love those ;). Det enda negativa är kanske att den är liite för effin' gore-y!! my GOD! Filmen "The Road" är en popcornfilm i jämförelse. Under avsnittet "Guts" :-S spenderade jag antagligen mer tid med huvudet i honeys armhåla än framför själva avsnittet *RYSER*
 

The Walking Dead

0 Läs mer >>
Nu ligger han bredvid mig och luktar så gott, det är härligt av att vakna av att solen lyser in genom fönstret och någon snoozar brevid. Det känns i hela kroppen att sommaren är påväg, helt underbart. Längtar efter picknickmys i gräset, svala dopp, varma sommarkvällar. 
 

9 months

0 Läs mer >>
Hahaha! ;)
 
 

"Once past the intimi...

0 Läs mer >>
Igår firade vi valborg ordentligt med middag hos gemensamma vänner, så god mat, så trevligt! Länge sedan jag skrattade så pass mycket!
 
Idag kom syrran, peter och muffin-tuffin förbi.
 
Världens goaste systerdotter! jag smälter! <3

Finbesök