0 Läs mer >>
Lunch med härligt sällskap + Chailatte + ny kokbok = Great Success

Enda sedan jag började med LCHF* (igen) för ca två månader sedan (undantag Jul och Nyår) så har mina cooking skills förbättrats avsevärt. För första gången i mitt liv tycker jag faktiskt att det är riktigt kul att laga mat. Jag mår även, i ärlighetens namn, bättre än jag har gjort på mycket mycket länge :)*För den som inte vet vad LCHF är så kan jag berätta att jag äter i princip allt förutom pasta, ris, potatis och bröd (dvs, jag skippar socker och stärkelse av den enkla anledningen att jag mår bättre utan det). Äter naturliga produkter med hög fetthalt, grönsaker ovan jord, fisk, kyckling, kött (utan konstiga e-ämnen), nötter och bär.

Oh, sometimes I get a...

0 Läs mer >>
Never piss off a loony with PMS!

För det första: Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Nej, Mac är inte bara för pretentiösa posers! Visst, den är jävligt snygg (höhö), men förutom det så är min bärbara den bästa datorn jag någonsin har använt. PC förstår jag ingenting alls av (På Tre använde vi enbart PC. I våras hade jag en it-kurs där jag enbart använde PC, så det känns som om jag iaf har lite belägg för mina yttringar). Allt är mer komplicerat (varför?) plus att hållbarheten inte är något vidare om jag har förstått det rätt. Jag har haft min bärbara sedan jag var arton, vilket är i 5 år. Och den funkar (förutom en hårddiskkrasch år 2009) lika klockrent idag som när jag köpte den. Hur många har haft sin PC så länge och kan med handen på hjärtat säga att den fungerar lika bra som dagen de köpte den? Hör hela tiden om PC-användare som går över till mac men aldrig tvärtom.
För det andra: Pga att jag har en äldre plattform, (Nordea etc, bortser från att det finns folk med en Mac som är äldre än 2 år) kan jag inte skaffa e-legitimation. Jag har alltså version 10.4, för att ha e-legitimation krävs det att du har version 10.5 eller nyare. Väldigt lustigt med tanke på att e-legitimation kan användas av människor med Windows 2000. Behöver jag uttrycka hur mycket detta suger? De har dock kommit en bit på vägen, för ett tag sedan kunde ingen Mac-användare alls använda sig av e-leg.
För det tredje: Nu har även min Spotify slutat fungera. En tjänst jag betalar 100 kr i månaden för fungerar nu endast i min mobil pga deras jävla höga systemkrav för Mac! *sliter av mig håret!!*

Slutsats:
Kanske borde skaffa en PC iaf? På vissa plan skulle det faktiskt underlätta i ett samhälle där 90% inte använder Apples datorer. Men den lilla rebellen i mig vill istället krama gamla hederliga Bettan Macbook, peka finger och hojta fuck you istället! Pardon my french.

Sluta diskriminera Ma...

0 Läs mer >>
Love.
It is a four letter word that we use every day.
A word used by all.
But it's a word that doesn't exist.
Yet we still try and find it, each and every day.
Tell me the point of starting something, that you know is going to end?
Tell me the point of trying to find something, that can never be found?
If it doesnt exist. what's the point?


You devil me into a r...

0 Läs mer >>
Okej, få inte för er att jag har blivit ett fan av BB nu, visst, jag läser hennes blogg till och från. Men jag anser fortfarande att hon är en högervriden översittare mestadels av tiden.

Fick dock syn på det här inlägget och säger bara: Wow! ;)
Seriöst, jag blev nästan little miss lesbian för en minut eller två! Hade jag varit det så hade hon garanterat varit drömtypen. Hela hon ser så mjuk, mysig och kramgo ut. Me like!
(Lite lustigt att det enda jag gillar med BB är hennes boobies, Hahaha!)

Werk it girl!

0 Läs mer >>
Söndag, the day of rest. Har inte så mycket för mig men jag hittade Coyote Ugly i bokhyllan. Nice att få insupa lite New York/New Jersey/Maria Bello, haha. Har faktiskt varit i South Amboy i verkligheten, eller, jag såg skylten. Av någon outgrundlig anledning befann vi oss i krokarna xD


Jersey, is an ex kind...

0 Läs mer >>
Ibland får man till det! Grämer mig lite över att jag inte tog mig tid att ta en bättre bild igår, dvs förutom den nedan som jag tog i stress en minut innan vi sprang till tunnelbanan, jag var -if I may say so myself- smokin' hot ;) För övrigt hade vi en trevlig kväll, dansade tills vi nästan stupade!

De enda jag har invändningar emot när man går ut är när random losers tar sig friheten att ta tag i en och bli touchy feely utan förvarning, och trots att man visar att man inte är intresserad, vägrar fatta vinken. No offence, but fuck off! Vill man få kontakt med mig så är det ögonkontakt och verbal kvickhet som är nyckeln. Och kan man inte vinna över mig med intellekt och charm, ja då har man ingen jävla chans iaf.

Hydrogen in our veins...

0 Läs mer >>
T.G.I.F, woho! :D Först är jag bjuden på middag, sedan tänkte jag dra med mig Jen-darl till ett av mina nya intima favorit-drinkställen. Känner vi för nåt crazy kanske vi drar till Kvarnen (haha). Stället är galet! Sist jag var där blev jag uppraggad av en tjej, det var intressant, fick hennes nummer. Score! ;)

Bild från förra året, tror jag försökte mig på att forma ett hjärta xD

In all my blonde, art...

0 Läs mer >>
You were what I wanted,
I gave what I gave,
I’m not sorry I met you,
I’m not sorry it’s over,
I’m not sorry there’s nothing to saveI don’t understand yo...

0 Läs mer >>
Har aldrig reflekterat över PMS sådär jättemycket, har inte sett det som ett stort problem tidigare, men nu känns det nästan som om det börjar bli värre med åren. Idag har jag varit extremt lättretlig, irriterad, och gråtfärdig för ingenting alls! Usch, får nästan en stor klump i halsen av att gå runt att känna mig som ett åskmoln. Vill inte tvingas anstränga mig för att undvika att morra åt folk! Trots att det mesta i mitt liv känns toppenbra så mår jag ändå skit vissa dagar. Har aldrig kopplat ihop det med just PMS innan, men det kan säkert mycket väl ha med saken att göra. What to do? PMS i kombo med att inte äta choklad, en vecka kvar till mens... Hm, varför känns det som om jag är i en lose-lose situation här xD

I hope I bleed soon, ...

0 Läs mer >>
"There is something in every one of you that waits and listens for the sound of the genuine in yourself. It is the only true guide you will ever have. And if you cannot hear it, you will all of your life spend your days on the ends of strings that somebody else pulls."

- Howard Thurman

The only true guide y...

0 Läs mer >>
Syrran och Peter kom förbi, så jag och hela familjen (även moster L) umgicks, skrattade i massor och gosade med Bella hela kvällen. Än så länge gör hon inte så mycket mer än äter och sover, men gud vad underbar hon är att hålla i famnen och bara titta på. Tänk när hon blir lite äldre och större sen, jisses va vi kommer busa! :D

Moster älskar dig Bellus! <3

Family time

0 Läs mer >>
Mitt och Jen's typ gemensamma nyårslöfte för 2012 var att vi (när vi väl har råd) ska ta oss tid att gå ut mer än vi gjorde förra året. Vill komma tillbaka lite mer till mitt skandalösa jag. Enough said, på fredag blir det tydligen drinks, dinner, dancing för hela slanten, (som senare på natten avslutas i en mysig vänskaplig sked, haha). Dvs, såvidare jag inte hittar en annan heting... Skoja! ;) Vill ha fredag nu!


✰Glitter in our veins...