0 Läs mer >>
När vi ändå var inne på horoskop, föll precis över detta:
 
"...Skorpionens aptit och behov av sex är nästan outtömlig och det är inte för inte som skorpionens styrande kroppsdel är könsorganet. De är oftast kraftfulla älskare men även romantiker av stora mått. När skorpionen blir förälskad är de det med besked och igenting kan stopp dem..."
 
Yep, känns som... min pojkvän i ett nötskal, höhö.
image

The Scorpio

0 Läs mer >>
Insåg precis någonting när jag scrollade igenom min insta. Att mycket av det jag gått och önskat faktiskt har gått i uppfyllelse. Det må låta banalt, men jag tror inte jag riktigt har tagit in och insett det förrän nu.
 
8 veckor efter jag la upp horoskopet nedan (58 veckor sedan) så hittade jag och min prins varandra. Nu bor vi tillsammans i en stor lägenhet som jag älskar och jag har ett jobb som jag trivs okej med 10 min från där jag bor. 2013 är mitt år och ibland (som i detta ögonblick) sveper lyckan bara över mig som en ljum sommarbris.
 
 
I samma veva som jag träffade Tor så slutade jag btw även med att läsa horoskop. Där och då slutade de vara intressanta.

The smell after rain

0 Läs mer >>
Åh, vi hade en så härlig Midsommar! <3 Picknick, god mat, chokladdoppade jordgubbar, after eight-kaka (divine!) Champagne, kortspel och årets första bad. Jag ledde såååå länge i Uno, sen gick självklart Tor och vann hela omgången iaf, attans! Haha
 
Idag kör vi på utrensning med Mintte och gymmet. Ikväll tänkte jag laga min supergoda lax med sallad. Har blivit lite mycket socker den här helgen, (för att låta som en moralkärring).
 
Lite bilder från de senaste dagarna... I torsdags njöt vi av en hel kanna frusen snö Margarita med salt på T.G.I.F. Alltså deras Margs plus Sesame Jack chicken strips... Så fruktansvärt gott, jag typ avlider!

Just nu... Den ena spelar Peace Walker, den andra läser skvaller. (any given sunday)

Midsummer & Margarita...

0 Läs mer >>
Är just nu ledig fem dagar i sträck, my god! Har inte varit ledig såhärlänge sedan... Jul! Den stora frågan just nu är: 1.) Vad ska jag hitta på med mig själv? 2.) Vad händer på midsommar?
 
Vi blir antagligen kvar i stan, vilket onekligen känns lite surt. Röstar för picknick av något slag, midsommar utan någon form av natur och Rosé känns misslyckat, det var lite småprat om Rålis. We shall see...
 
Kollade igenom bilder från förra midsommar, som spenderades på min (då framtida) pojkväns landställe. En av de absolut bästa fester/firanden jag har varit på i mitt 24-åriga liv. Grillade, dansade och umgicks till solen gick upp (om den nu ens gick ner). Svårt att förstå att det redan gått ett år.
 
Jen's schnygga designflaska! ;)

Music, love and Daiqu...

0 Läs mer >>
Vi såg precis Sucker Punch där en cover av den här låten är med på soundtracket.
 
Föredrar dock nästan orginalet, även hörd i Resident Evil: Extinction
 

White Rabbit

0 Läs mer >>
Gud vilken härlig dag igår! :)
 
Började med picknick och sol/prommenad på Djurgården. Drog oss senare in till Sergel för att se Sofia Coppolas "The Bling Ring".
 
Så. förbannat. bra!
 
Satt hela filmen verkligen njöt av varje bildruta. Fick lite Snabba Cash-vibbar. I ett glammigare, yngre och visuellare paket. Kokainet och gräset flödar och humorn är underbart svart. Så oemotståndligt cynisk och glittrande! För att inte tala om soundtracket, ÄLSKART! <3
 
 
Nu ska jag laga squashtagliatelle med carbonara till mig och min älsk.
 

The suspects wore Lou...

0 Läs mer >>
<3
 

Only you

0 Läs mer >>
Igår var vi bjudna på lunch hemma hos min kära mamma <3, skönt att komma från stan (wow, den meningen trodde jag väl kanske inte att jag skulle få höra mig själv yttra i första taget).
 
Åt lunch på terassen och njöt av syrendoften, så härligt!
 

 
Mamma bjöd på grädde och LCHF-glass till jordgubbarna, kärlek! :D
 

Scent of Lilacs

0 Läs mer >>
Min favoritsyssla under helgmornar, (förutom att ta sovmorgon) Är att kolla in olika rymd-dokumentärer. Har kollat in hela "Stephen Hawking's Universe" och nu senast "How the universe works" med allt från Big Bang-teorin till svarta hål och avlägsna solsystem/galaxer,  till skapandet av stjärnor. Gillar på något sätt känslan som infinner sig, ödsligheten, och när alla våra problem känns obetydliga.
 
Nedan är en video om planeten Gliese 581d, livsmiljön påminner om jordens, gravitationen är dock 2.24 gånger högre än här. Den ligger ca 23 ljusår bort, så skulle vi vilja åka dit så skulle det ta över 350.000 år. Så facinerande! (ja, jag är en supernörd! xD)
 
 
Btw, påtal om mänsklighetens undergång så är jag nästan övertygad om att vi kommer att lyckas förinta oss själva långt innan en naturkatastrof eller meteor hinner göra det.

There you have it, we...

0 Läs mer >>
Så härlig dag! Prommenerade runt och tog hem titeln som det irriterande paret som inte kan sluta gulla parkmyste i Rådis. Vi var inte de enda som hade den idén idag tydligen, fullt med folk som lapade sol överallt.
 
Nu blir det till att avnjuta de svenska jordgubbarna som jag köpte på hemvägen, inte mycket som toppar den smaken! :)
 

A walk in the park

0 Läs mer >>
Äggröra med kryddor, brie och pinjenötter. Plus skinka, avokado och några pärltomater. Purrfektion på en tallrik. #BackOnTrack #LCHF

Breakfast

0 Läs mer >>
Alltså, ... Jag orkar inte ens. Det är som att tala för döva öron. Och varför ska BB's tappade douche-pojkvän alltid kämpa om sista ordet? Som en riddare till försvar på sin vita springare, (allra helst i de diskussioner då han inte har någon aning om vad han själv talar om). Varför känner sig Odd så hotad av feminismen? Varför sårar den hans ego/manlighet? Ytterst konsigt då min egen pojkvän inte känner sig det minsta hotad, rädd eller förolämpad, och då är ändå hans flickvän en galen "rabiesfeminist".
 
 
Länkkärlek till Hannas blogg.
 
 
Nu ska jag och mitt hjärta leta upp någon park, lägga oss och sola och äta jordgubbar. Önskar alla en fin nationaldag! :D
 

Kanske det mest idiot...