0 Läs mer >>

















A real gets-inside-yo...

0 Läs mer >>

They myth of “the slut” is that women who like to have a lot of sex are sex-hungry, blindly fucking monsters from hell. Essentially, this idea stems from insecurity from other women and men who are afraid of female sexuality, for whatever reason that may be. It is also scary to a society that values a “good girl” image from all women, from the time a young girl reaches adolescence until the day she dies. The myth of the slut is used to control women so they will sit down, shut up and keep their legs closed. As for men, they are seen as sexually promiscuous by nature.

- The Myth of Being A Slut

If being a slut means...

0 Läs mer >>
Ugh, glöm det där jag sa om gladfull... Jag var "gladfull" ända tills nån snubbe började bjuda på lakritsshots och Jägermeister. Usch, just nu får jag kväljningar bara av att tänka på Jäger, påminner om gammal Kan Jang från barndomen.


Fun night though! :) lagom mycket drama, och idag är jag lagom pigg...

Peachy keen

0 Läs mer >>
T.G.I.F...
Jag och darling har planer på att göra stan osäker. Eller, pff, osäker och osäker, jag är gammal och skötsam these days ;) Gillar inte att bli för påverkad heller så jag stannar på gladfull, (aka småkåt & dansvillig xD)



Trevlig Fredag alla :)

Ooh, let the Jameson ...

0 Läs mer >>
Dagens mysterium... Hur kommer det sig att varje gång the fierce foursome (dvs: jag och de tre viktigaste personerna i mitt liv, aka familjen) har tid att verkligen umgås, allihop på samma gång, så åker vi alltid till Ikea? xD

Vi bondar (i brist på ett bra svenskt ord) över billiga köttbullar, Rollokola och 50 olika sorters spjälsängar, poetiskt ;)




Swedish minimalist fu...

0 Läs mer >>
















Beneath the frozen oc...

0 Läs mer >>
Dagens citat:

"When you love someone who suffers from the disease of addiction you await the phone call. There will be a phone call. The sincere hope is that the call will be from the addict themselves, telling you they’ve had enough, that they’re ready to stop, ready to try something new. Of course though, you fear the other call, the sad nocturnal chime from a friend or relative telling you it’s too late, she’s gone."

Utdrag från Russell Brand's tribute to Amy Winehouse

You await the phone c...

0 Läs mer >>


Ursäkta mig, men gaaah, vilken skitkvalitet! Skullcandy, I'm breaking up with you!

Jag erkänner, vi har haft en del fina stunder. Snygg design, bekväma, helt okej bas... Men efter att ena hörluren på mina små, runt 2 månader gamla in-ears, nu helt förlorat ljudet, (inte att förglömma detta missöde), kan jag med övertygelse intyga att deras produkter inte är någonting annat än en fin yta... Stay away!

We are through

0 Läs mer >>

Här är något riktigt fantastiskt som jag (med tillåtelse från min kära syster) vill dela med mig av. Den allra första bilden på min kommande systerdotter eller systerson. Tyvärr går könet inte att fastställa än, inte för att könet spelar någon som helst roll, men jag är nyfiken :)

Jag: Varför kunde man inte se könet nu igen?
M: Babyn höll ihop benen
Jag: Aww, blyg
M: Trotsig!
Jag: Haha

Baby's first picture

0 Läs mer >>

Bellylove - Back To Freedom

I woke up from a drea...

0 Läs mer >>
Vet knappt vad jag ska skriva... Det som har hänt i är bara så jävla tragiskt och hemskt.
Hela tiden ser man nya klipp på människor i sorg och chock. Såg precis en ung kille från ön vittna om att han hade sett döda människor överallt.

När jag först blev medveten om händelserna fanns det två döda bekräftade. När jag kom upp imorse och fick veta att den siffran stigit till 91 stycken fick jag en klump i halsen. Känner mig jävligt naiv när jag säger det här, men bombattentat och dödsskjutningar, bara tanken på att det faktiskt händer oss i Norden är fortfarande för diffus, overklig. Det här är sånt som händer på film, i USA, i Beirut... Inte här.

Jag känner med dem som har förlorat en anhörig, helt fruktansvärt...

Attentaten i Norge

0 Läs mer >>
Snubblade över en preview för Ringer från Comic-Con hos Perez. Ny serie med premiär i September.

Verkar lovande, alltid kul att se den begåvade och (enligt mig) underskattade Sarah Michelle Gellar i en relevant/intressant roll...

Ringer

0 Läs mer >>
Har haft ett litet Top-model marathon den senaste tiden. ANTM Säsong 1 kommer alltid vara den säsong som är mest minnevärd. Kom ihåg när den sändes på tv. Som den lilla pre-teen jag var då, följde jag den här serien slaviskt :)

Dryga 10 år senare är detta rant fortfarande lika underhållande som det var då xD

God damn it, let me f...

0 Läs mer >>
Dagens citat:

"Ahmahgawd vi kan ha moodswings och dränka oss i choklad tillsammans"

Alltid kommer hon med klockrena citat xD
(Jag och fina Jen hade en diskussion om våra, så gott som, synkade menstruationer).



Btw, åskan utanför fick precis strömmen att gå... I almost peed my pants!
Ropade (typ halvt i panik) på min kära mor, som tursamt nog kom till undsättning med en ficklampa. För de som inte redan vet så kan jag berätta att jag är så jäkla mörkrädd så det finns inte. Den enda gången jag kan somna utan någon slags ljuskälla är om det:
1. Redan är ljust ute.
2. Min cuddly sweetie-pie lover ligger tätt intill... (independent woman, not xD)

Our happy periods

2 Läs mer >>
HAHA! Jag fucking ÄLSKAR Hanna Fridén. Så förbannat rolig, helt psycho och alltid spot on!



Apropå bloggare och bilder på dem själva...  Ja, man vill hemskt gärna ge skenet av att alla bilder är "casual" och tagna/upplagda i all hast men nej! xD De är aldrig casual! Varenda bild är en fånig pose där man ser till att vara tillfixad först. De som påstår något annat ljuger så de tror sig själva.

Kan ta storbloggarna som exempel: Blondinbella och Tungården står ofta i kissnödiga poser för att se så smala ut som möjligt, Foki ser alltid animerad ut(?) och Kenza, well Kenza föddes med en övernaturlig kraft som gör att hon inte kan ta en dålig bild.

"Jag är ett utseendef...

0 Läs mer >>
Trots småtråkigt väder hade jag en underbar måndag. Blev bjuden på Grekiskt. Gyro, souvlaki, dolmades, tsatsiki... Loves it ;)

Eftersom båda hade beslutsångest slutade det med att vi valde två så kallade "specialrätter". De visade sig senare bestå av halva menyn typ xD



Gyro i regnet