1 Läs mer >>
Har fått dille på balkongmöbler! Särskilt nu när det är varmt ute så vill jag fixa till vår balkong mer än någonsin. Vi bor på 13de våningen, är det någonstans man bör njuta av en härlig balkong så är det hemma hos oss. Jag vill skapa en härlig oas med mycket sittplats bekväma fräscha sittdynor. Har en syn framför mig hur vi bjuder över vänner på drinkar och middag. Tänkte mig någon form at hörnsoffa. Problemet är att de flesta möbler jag har hittat har såå jäkla låg sitthöjd (annoyed)... Hm, får spåna vidare på denna tankegång.
 
Inspiration

Projekt balkong!

0 Läs mer >>
Njuter av den sista ledigheten. Har varit en intensiv men härlig påsk.
 
I fredags firade vi med hela min familj. Min syster är väldigt nära att få sitt andra barn nu, fick känna bebis sparka <3 Mys! I lördags var vi bjudna på 3 rätters-middag, som även inkluderade äggjakt och TP-maraton, hemma hos Eriks familj. Så roligt, så mycket skratt! Söndagen spenderades hemma hos min kära moder. Härlig nostalgitripp med sällskapsresan 2. Alltid spännande att åka hem och sova i den säng man brukade sova i varje natt men nu endast sover i som gäst. Känns lite smått bissart, haha. Slog mig på hemvägen att jag faktiskt slipper det fruktansvärda ångestmomentet med att vinka av Tor vid tåget. Att vi istället kan åka hem tillsammans till vårt gemensamma hem. Åh, älskar verkligen ALLT med att vara sambo.
 
Några utvalda bilder

Happy Easter

0 Läs mer >>
Varje år kommer det en film som man inte riktigt vet om man tycker är bra eller inte eftersom den är så obehaglig att titta på. Har generellt väldigt svårt för övervåld och tortyrliknande scener a la Zero Dark Thirty, får ont i magen av tanken. Häromdagen hyrde vi Prisoners (de sista personerna på planeten som fortfarande hyr filmer i en videobutik). Nu i efterhand ångrar jag att jag såg den, filmhelvetet gav mig mardrömmar. Klamrade mig även fast som en igel på Tor resten av kvällen.
 
Nåväl, gör ett försök till att förtränga den och istället fokusera på att jag från och med nu är ledig i 6 dagar framåt!! Vi har en fullspäckad påsk framför oss. Strängnäs imorgon, (syrran har tydligen köpt en 5 kilos kalkon, vi går emot traditionen att äta lamm). På lördag firar jag och Tor med gemensamma vänner, och på söndag ska vi grilla hemma hos mamsen <3 Behöver lite family-time! Har saknat min systerdotter galet mycket!
 
Bjuder på lite gamla vårbilder

Vacay

0 Läs mer >>
Visst kan jag uppskatta diskussioner om jämställdhet. Men när vissa individer ställer frågor som endast har som största syfte att provocera så tar mitt tålamod slut snabbt. Nu tänker jag främst på frågor i stil med "Hur kan du bevisa att vi lever i ett patriarkat?" Yesh! Hur kan DU bevisa att SD är främlingsfientliga? eller påståenden som "Men männen har det faktiskt också svårt". (Cry me a river). Har ingen som helst lust att slösa min energi till att utbilda dumdryga män (ibland kvinnor) som redan har en förbestämd åsikt som inte går att rucka på. Ämnet ligger mig för varmt om hjärtat.
 
Bild lånad av Hanna
 
Inte att förglömma vänstermän som försöker påverka vad kvinnor ska rösta. Att vi inte ska slösa tid på kvinnosaksfrågan osv... Shaaat the fuck ap! (Ni är värre än högern).
 
 

Patriarchal structure...

0 Läs mer >>
Extra kärleksfull lördag idag. Okej, Tor är ALLTID kärleksfull (ligger i hans DNA) men idag har känslorna svämmat över. Underbart! Lugna lördagar utan planer är favoriten, nowhere to be, no one to see, bara en massa tid över att ägna åt varandra. Så tacksam för min drömprins. Igår är det 20 månader sedan det blev vi.

 
Don't she glow burning bright in eternal hunger bound so tight in shifting tides
of sweet release

Don't she glow rocking to and fro dancing slow riding a wave of pure delight
into the dawn
 
 
time really does fly. Älskar dig.
 

Eyes met and locked a...