0 Läs mer >>
Avsaknaden av sol kan jag ta, men att det är kallt, nej tack!

Brr, It's cold in her...

0 Läs mer >>

Daily dictum

0 Läs mer >>
Två av dem ♥

Bells lyckades nästan med att dra bort halva min kalufs idag, hair-puller nazi! haha ;) Hon skrek även av förtjusning och skrattade när jag sjung La cucaracha xD Silly bubby! ♥



Lights of my life

0 Läs mer >>
"They danced down the streets like dingledodies, and I shambled after as I’ve been doing all my life after people who interest me, the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn like fabulous yellow roman candles exploding like spiders across the stars and in the middle you see the blue counterlight pop and everybody goes ‘Awww!"
- Jack Kerouac

The ones that burn, b...

0 Läs mer >>

Nog är de fräcka alltid ;) Jensan är snygg som vanligt <3

Hey Lolita, hey

0 Läs mer >>





















































I just want it to be ...

0 Läs mer >>

Hahahaha! dagens bästa! xD

Skådespelarna från Snow White and the Huntsman läser ur 50 Shades... Btw, hur het är Sam Claflin på en skala? *Mooneyes* ;)

The erotic nature of ...

0 Läs mer >>
Både till min egna fina, härliga mamma, till min kära syster, plus alla andra mammor därute. Beundrar er oerhört ska ni veta!

Happy Mother's Day!

0 Läs mer >>
Tror jag måste sluta läsa blondies blogg, för varje gång ett sådant här inlägg ploppar upp kan jag inte hålla mig ifrån att säga min åsikt. Det finns en anledning att hon får så pass mycket negativ kritik som hon får, och en anledning till att t ex Kenza inte alls får mottaga lika mycket kritik, det stavas ödmjukhet. Hennes brist på empati och oförmåga att se saker ur någon annans synvinkel påminner onekligen lite om ett diktatursamhälle. Blondinbellas egna "egotänk" har stigit henne åt huvudet så pass mycket att det börjar urarta i ren hybris. Att man ska ignorera rena hat-kommentarer känns som en självklarhet, finns många low-lives där ute, men att praktiskt taget skälla ut alla läsare (vilket jag iaf får känslan att hon gör) som tycker annorlunda? Skrämmande att ingen i hennes närhet verkar kunna ta ner henne på jorden.

Mitt svar till Blondinbellas provocerande inlägg om att i princip 50% av hennes läsare bara är bittra:


Humility is a virtue

0 Läs mer >>
Yes, yes, YES! Fucking amazing! Stort grattis till Loreen! :D

Var övertygad om att vi skulle få en hög placering, men att Sverige skulle vinna hela skiten kändes för bra för att vara sant, så oerhört kul! Loreen, du var helt fantastisk ikväll, *rysningar!*


Euphoria!

0 Läs mer >>
Okej, marknaden visade sig vara en loppmarknad, men det var trevligt ändå. Min favoritavdelning var böckerna, älskar gamla böcker, sweet bliss! Ikväll blir det Eurovision song contest med mamsen, tänkte även bjuda henne på sockerfri äppelpaj. Skönt att vara hemma för en gångs skull <3

Jag idag, hoops och animalprints. Inte riktigt min vanliga stil, men hey, det kanske kan bli? xD. (Att posera framför photobooth känns alltid lite extra narcissistiskt av någon anledning, haha).


I'm gonna pop your bu...

0 Läs mer >>
And what a beautiful morning it is :)

Mamma har bestämt sig för att hon ska dra med mig på marknad idag, (folk på landet alltså, det är såhär vi roar oss om någon undrar xD). Ska försöka hålla mig ifrån solen iaf, efter gårdagens solning känner jag mig lite som en grillad kyckling.

Good morning

0 Läs mer >>
Såg precis klart Game Change, har velat se den hur länge som helst så det var på tiden. För de som inte vet så följer filmen McCains presidentkampanj år 2008. Hade förväntat mig att den eventuellt skulle vara en aning långsam på sina ställen, men oj vad jag blev positivt överraskad. Julianne Moore briljerar och det var en fröjd att se henne i rollen som Palin. Manuset är medryckande och historien är riktigt intressant. Thumbs up!

En av filmens starkaste och kanske mest ledsamma ögonblick är definitivt när Nicolle Wallace, kampanjrådgivare åt McCain, under kvällen när det står klart att han kommer förlora, med tårar i ögonen bekänner att hon inte har röstat... “There’s something I have to tell you. I didn’t vote, I couldn’t do it.”



We picked her. - No, ...

0 Läs mer >>
Ibland önskar jag verkligen att jag kunde prata med min pappa. Ibland slår det en verkligen hur jävla orättvis livet egentligen är, att en av de finaste på den här planeten tas ifrån en alldeles för tidigt. Att jag har fått växa upp utan att ha en utav de viktigaste personerna närvarande. (En av de få genuina personer som verkligen verkligen betyder något).

Världens snällaste, världens bästa människokännare, världens bästa pappa. Ingen älskade sin familj lika mycket som han gjorde. Inte en dag går utan att jag tänker på honom eller önskar att han hade varit här. Omgiven av kärlek, sina barn, och sitt barnbarn.

Trots att vi pratar om honom extremt ofta så känns ändå saknaden extra förjävligt ibland...

Sometimes it hits you...

0 Läs mer >>





Muffintop

0 Läs mer >>
Mådde riktigt bra imorse när jag vaknade, den begynnande huvudvärken från gårdagen är som bortblåst och kvar finns endast ett lugn och fridfulla känslor. Ingen mening med att slösa energi på människor som är så ovetande och lögnaktiga att man blir mörkrädd, och vars åsikter betyder noll. Jag vet var jag står, jag har min kära familj som är min värld, mitt allt! (De som gör någon av dem illa är inte värd ett skit i mina ögon, så är det). Har även mina underbara vänner som jag skulle gå under utan. Att lägga energi på människor som lämnar en dålig smak i min mun och som inte får mig att må bra ser jag ingen som helst mening med och har inte gjort de senaste åren, blood is not always thicker than water, tyvärr. Jag vägrar att ge igen med samma mynt, för jag vet att det inte är värt det. Blir inte ens provocerad längre, jag har lagt det bakom mig, kanske dags för vissa att göra detsamma och gå vidare med sina liv?

Pratade precis med syrran, hon och älskade lilla Isabella kommer hit om några timmar. Guuud, vad jag saknar min systerdotter, inte kramat henne på över 8 dagar, INTE okej! Fantastiskt hur mycket mitt liv har förändrats till det bättre sedan hon kom in i mitt liv, den enorma kärleken är ofattbar. Kommer pussa sönder henne när jag ser henne! <3

Life is good :)

I got a pocket, got a...