2 Läs mer >>
Såg att den här filmen har fått ett halvdant betyg av kritikerna, den tillhörande trailern fick mig iaf att le på en annars väldigt usel dag...

Yeah, I know this never happens, but one can dream, right?


Whatever happens tomo...

0 Läs mer >>
Det här inlägget tillägnas min pappa...Inte en enda dag passerar utan att jag tänker på dig och saknar dig. Jag är extremt stolt över att vara din dotter.

I am my father's daug...

0 Läs mer >>
Om det är några som kan fixa en frän Halloween så är det Jess och Patrik. Ljus, spindelväv, blod i överflöd. Älskar när människor går all in, it's more fun that way. Jag hade supertrevligt. Fick lite olika anbud till vad jag var utklädd till. Folk ville gärna försöka definiera mig, (good luck xD). Jen tyckte jag påminde om Katy Perry, that's one of the loveliest comments I've ever received<3. Jag och Linda (ej syster) kom till sist fram till att jag var Ariel, two-legged married version som började tröttna på äktenskap och därför var på jakt efter något roligare, haha!

Efter snittar, tårta och en hel del fantastisk bål började vi leka "jag har aldrig". En väldigt intressant lek. Efter mycket Vodka är den ännu mer intressant.

Eftersom Jess hade skapat stämning och jag bara har Iphone-kamera utan blixt skippade jag att försöka ta några bilder. Imagination is your friend ;)


The mischievous merma...

2 Läs mer >>
Förstår inte varför min kära mor alltid räknar med slutty behavior varje gång jag går ut. "Gör inget som jag inte skulle ha gjort" ropade hon fint precis innan hon gick. Pardonne-moi? I'm just being friendly xDAnyway, Happy Halloween! :D
(Tekniskt sätt är det väl kanske inte riktigt rätt datum, men vi låtsas det).

Jag har fortfarande inte bestämt klädsel. Planen just nu är att lyssna på Ke$ha medans jag river ut min garderob och hoppas på det bästa. Lindas kommenterade häromdagen att jag inte borde ha några problem med att hitta något passande eftersom hela min garderob i princip är svart. Tanken är dock att jag inte ska vara mig själv, är därför på jakt efter något icke-svart. Har även köpt ett par riktigt festliga lösögonfransar som jag bävar inför att klistra på. (Jag lär antagligen ha tappat dem inom några timmar iaf).

Önskar alla en trevlig kväll!

I used to be a sweet ...

0 Läs mer >>
Been there, done that xD. Nej, inget att skratta åt, det var en av de mest traumatiska perioderna i mitt liv (pun intended). Typiskt att Bella exakt lyckas timea in sin ägglossning med the loss of virtue.Stannar kvar i min Pattinson-dimma ett litet tag till. Det här är dock den blekare, mer polerade (om du frågar mig, lite mindre intressantare) versionen.

Uh-oh, she's late...

0 Läs mer >>
Satt precis och kollade in hela live-sändningen från Hovet som ett die-hard fan.

När Pattinson kom ut på scenen kände jag mig nästan som en oskuldsfull, blushy, 14-årig hormonfylld tös som upplever sin första crush eller nåt. Holy mother of... Den mannens karisma är helt insane! Seriously, how does he do it? Kanske lika bra att jag inte befann mig på Hovet, hade han gått förbi hade jag antagligen svimmat eller nåt... Okay, snap out of it! xD


Cissi: What's the most special thing about the swedish fans?
Robert: They're all very sexy
Cissi: Sexy?
Robert: Yeeeaah!

HAHAHA!

What ever happened to...

0 Läs mer >>
Haha! lite extra beroende av Cissi Wallins twitter just nu.
Kanske för att hon hänger med Ashley Greene och the one and only Robert Pattinson(!)

Fan, skulle kanske ha snott åt mig en biljett till det där tinnitus-eventet iaf. Dammit. Lätt att vara efterklok. Får trösta mig med att jag ska på en väldigt syndig, askul Halloween-fest imorgon istället, taggad till tusen! *Fingers crossed that some sexy, intellectual, nice, (single!) non-player will also attend* xD

Nice day to get laid

0 Läs mer >>
Härlig dag!

Förmiddagen spenderades ute i skogen med ett gäng gullungar. Eftermiddagen spenderades med Jen och inhandling av Vodka och bunny ears.


Jag och min glada studiegrupp var på studiebesök hos en förskola för att observera pedagogiken "Ur och skur"
.

I don't mind doing it...

0 Läs mer >>
Because I'm 23 years old and bloody well through playing.

Voulez-vous an ultima...

0 Läs mer >>
Dagens citat:

"I wanted to tell her everything, maybe if I’d been able to, we could have lived differently, maybe I’d be there with you now instead of here. Maybe… if I’d said, ‘I’m so afraid of losing something I love that I refuse to love anything,’ maybe that would have made the impossible possible. Maybe, but I couldn’t do it, I had buried too much too deeply inside me. And here I am, instead of there."
— Jonathan Safran Foer

And here I am, instea...

0 Läs mer >>

Bye bye blondie

Nej, skoja bara, I was born blonde, I will die as one ;)
Testar lite olika grejer inför Jess's Halloween. Än så länge har jag dock inga större planer än en rödhårig peruk. Måste man egentligen klä ut sig till nåt speciellt? Jag vill bara vara någon annan för en kväll... Ariel eller Ginger Spice xD.

När jag tänker efter så skulle jag nog allra helst vilja vara Lolita, (Stanley Kubricks Lolita). Lyckas jag få tag på ett par hjärtformade solglasögon så är det en done deal.

Bjuder på lite fler egopics. Försökte få med lilla Baby Ellen, nästintill omöjligt att lyckas ta en respektabel bild dock, she's shy.
By Indian River the v...

0 Läs mer >>
Det finns människor som jag verkligen beundrar. Människor som vet exakt vad de vill i livet, människor som gör det de brinner för. Smarta, retoriska människor som pratar så att man vill lyssna och skriver så att man vill läsa. Tänker kanske främst på en av mina förebilder Hanna Fridén. Hon är bara 1-2 år äldre, men allt hon förmedlar känns alltid så extremt välgenomtänkt. När hon sitter i soffan hos Malou utstrålar hon vishet, balans, intelligens. Genom att aldrig använda sig av härskartekniker, sarkasm eller att se ned på någon som hon debatterar emot så vinner hon respekt och sympati. Sådant kan jag bli avundsjuk på. Någon som är extremt engagerad, vältalig och lyckas göra sin röst hörd utan att vara aggressiv eller har sina känslor utanför kroppen 24/7.

När jag är arg, trött, sjuk, bitter, har kärleksproblem, känner mig ensam, vilsen, även om jag inte skriver vad det handlar om i klartext, så märks det oftast i mitt bloggande. Ibland blir bloggen (på gott och ont) en dumpningsplats för känslor. Sometimes it's less pretty. Lite ironiskt, för de jag umgås med skulle nog beskriva mig som en relativt reserverad person. I bloggen är jag det motsatta. Det negativa med detta är att när det väl är nedskrivet kan det vara svårare att radera mentalt. Det jag har publicerat ligger kvar som en konstant påminnelse om vad jag kände igår, en timme sedan, eller förra veckan. Ibland när dammet har lagt sig känner man sig bara extremt utsatt/naken/självutlämnande och man börjar ifrågasätta om det man publicerade verkligen var nödvändigt. Folk läser och dömmer en för något som kanske redan är överspelat. För mig är innehållet i inlägget ofta släppt så fort jag trycker på 'publicera'. Och när jag publicerar något nytt har jag oftast helt gått vidare från det föregående.

Är det något jag hatar så är det att gå tillbaka i arkivet och läsa gamla inlägg, det händer i stort sätt aldrig. Inte för att jag inte står för det jag har publicerat, men det känns helt enkelt bara helt orepresentativt för vem jag är i dagsläget. På ett sätt vill jag inte ens bli förknippad med den personen jag var för några år, eller ens för några månader sedan. Det är inte vem jag är längre.

We all wear masks, an...