0 Läs mer >>
Zappade förbi Never Say Never på filmkanalen och bestämde mig för att kolla in filmen om denna unga herr Bieber som får alla unga tjejer (och killar) att falla som furor. Efter att ha sett den förstår jag absolut varför han har så stor fan-skara som han har. Marknadsstrategi ftw! Dels ett jäkligt smart team av mediatränare (med dollartecken i ögonen) som hjälper till att utforma hans persona, och sedan den här vinklade dokumentären (läs: reklamfilmen) med en handfull producenter som målar upp honom som gudalik. Hade han inte utmålats/tagit på sig rollen som en helylle och sympatisk charmknutte hade han aldrig haft en lika enorm skara fans som han har i dagsläget, inte en chans! Hoppas bara inte att hans omgivning av ja-sägare och pressen han är under slår tillbaka och landar honom i child-star träsket som nästa Lindsay Lohan. Det vore extremt sorgligt.


The business that is ...

0 Läs mer >>
I hope my neighbors like this song!

Inte för att jag behöver oroa mig för det, men ni fattar. One word: CHILLS! Det här är helt klart en av Florence and the Machine's bästa låtar, någonsin.

Breath of life

0 Läs mer >>
Tog först en sväng förbi Amba och drog sedan vidare till Oxid. Riktigt nice kväll! :)
@Ambassadeur

0 Läs mer >>
Wedges - check!
Clip-ons - check!
Skimpy mini dress - check!
Fake tanning - check!
Party spirit - check!
Jen's fickplunta - check! (hahaha, så jäkla fjortis! xD)

Ibland önskar jag att jag var en kille. Allt det manliga könet behöver göra är att duscha, rufsa till håret lite, sen är de så gott som klara för en vild kväll.... So unfair! xD

Wear your hair down a...

0 Läs mer >>
Electra Heart ♥

LIES

0 Läs mer >>

It almost feels like ...

0 Läs mer >>
"You either like me or you don’t. It took me Twenty-something years to learn how to love myself, I don’t have that kinda time to convince somebody else." 
— Daniel Franzese

C'est assez simple

0 Läs mer >>
Har inte haft mycket till övers för Zac Efron tidigare. Den största anledningen är antagligen för att han helt enkelt inte har varit med i något som har intresserat mig. Är dock barnsligt förtjust i filmatiseringar av Nicholas Sparks-noveller. (När det gäller Nicholas Sparks så försvinner all min cynism ut genom fönstret av någon anledning). Antagligen för att han tar kärlek på stort allvar och omger sina historier med stor respekt. Kanske för att jag innerst inne drömmer om något lika himlastormande? Oh brother, ignorera det sista xD

The lucky one

0 Läs mer >>
Tillbaka från ett par dagars frånvaro. (När jag är moster är jag moster till 100%, vilket betyder att noll procent/energi/fokus/intresse går till något annat än min familj). Kändes konstigt att inte bli väckt av hungrig bebis imorse. Jag vet att jag har sagt det förut, men kudos till min fantastiska syster som verkligen tar sig an föräldraskapet med bravur! Medans jag med mina mörka ringar under ögonen i stort sätt kunde somna stående igår, så märks det knappt på henne när hon är trött.

Babyland

2 Läs mer >>
Min kära syster är expert på att komma på saker i sista minuten, att hon är i behov av barnvakt t ex. Som den ansvarsfulla moster jag är ställer jag dock självklart upp, befinner mig därför just nu i Strängnäs. Imorn blir det massa bus med Bells. Får se vad vi hittar på för något roligt, blir antagligen en prommenad längst vattnet med barnvagnen iaf :)

 

Nedan, Bellus en vecka gammal. Kan inte fatta att hon snart redan är 4 månader, inte meningen att låta klyschig men tiden går läskigt fort! Älskar att vara moster åt den här lilla tösen <3

 

Change of plans

0 Läs mer >>
Av någon anledning gled diskussionen in på Justin Bieber, hans dokumentär + hans extremt hängivna fans. Antar att det är positivt att unga tjejer vill ha en kille som är gullig, söt, all-american, helgon-liknande? (Jag får dock lite kinky vibes från honom xD. Känns som om han desperat försöker lämna gullig-stämpeln bakom sig).

Jag och darling kom iaf kollektivt fram till att en sisådär 15 år äldre, genuin troublemaker slash devil med sug i blicken och whiskey-raspig röst är att föredra... Shocking, right? xD
Cute and nice and bla...

0 Läs mer >>
In the city of blinding lights

Oh you look so beauti...