0 Läs mer >>
(Tor älskar ovanstående line från filmen så den fick även agera rubrik, tror inte det blir mer brittiskt än så <3).
 
Igår såg vi Fish Tank. Vi ser mycket film här hemma så det är ingen ovanlighet att man hittar nya favoriter. Den här förtjänar dock ett eget inlägg, och inte bara för den grova fantastiska brittiska slangen, (underbart att Michael Fassbender känns så genuint UK trots att han är tysk). Filmen utspelar sig i den brittiska förorten. Det är socialrealism, det är fult och den griper tag från första stund och gör mig både imponerad och konfunderad. Den har inget egentligt budskap eller något den vill säga, men vafan, ibland behövs kanske inte det? Ett starkt intryck räcker.
 

Come off it!

0 Läs mer >>
När vi skulle välja ut bilder/ikoner till våra Netflix-profiler tog det inte många sekunder innan jag hittade den perfekta....
 
 
Tor: Jag älskar din profilbild honey, it's so you
Jag: Eller hur! Love it! xD
 
 
För övrigt så börjar jag smått komma på benen igen. Idag var första dagen jag vaknade och inte vred mig i smärta, befriande!
 

Fat and jolly

0 Läs mer >>
Status just nu: sängliggande med Halsfluss.
 
Mandlarna är stora som pingisbollar, min panna är brännhet, och till och från är smärtan så stor att jag bara ligger och grinar. Tor är en ängel och förser mig med allt från honungste till B&J samtidigt som han smeker min panna och viskar tröstande ord. Utan honom vet jag inte hur jag skulle stå ut...
 
(Bild från We Heart It)

Forehead kisses

0 Läs mer >>
 

Luckily my boo tak...

0 Läs mer >>
Idol har börjat igen, lite av ett guilty pleasure för mig och Tor, men inte utan störningsmoment. (Och nu pratar jag inte enbart om Alexander bard).
 
Idag lyckades Cissi Wallin pricka in exakt detta i sitt program... Inflationen av män med gitarrer som tror de är the shit, FFS! Skona mig!!!!!!
 
(För er som inte fattar iphone: jag är blå, Tor är grå)
 
Utdrag:
..."Åh, du gillar rödvin också? åh, men va oväntat(!) Du har en basker hemma i garderoben"... Det är så jävla förutsägbart! På riktigt. Snubbar som: "Ah, men tjejer gillar mjuka killar därför ska jag skriva dikter, jag ska spela gitarr, och jag ska va sådär igenkännande med mig själv."
 
De snubbarna är i min upplevelse är de värsta! De har sämst kvinnosyn! (...) Varför finns det så många självutnämnda experter till män som är pretentiösa, skriver böcker som ingen vill läsa, spelar gitarr som ingen vill lyssna på?"
 
-Cissi Wallin
 
Lyssna på programmet här

It's like one guit...

0 Läs mer >>
Lies är så jäkla mäktig <3 Den och Teen Idle är mina favoriter på Elektra Heart (även min metalälskande karl är ett stort fan).
 

The ugly years of ...

0 Läs mer >>
Bildbomb från syrrans 33-års firande...
 

Happy Birthday Linda

0 Läs mer >>
*I diskussion om olika metaltitlar*
 
Jag: Erkänn, det här är den mest romantiska låten du känner till, eller hur?
Tor: Ja men typ
 
Haha! är man metalfrälst så är man ;)
 
 

Chainsaw Gutsfuck

0 Läs mer >>
Av en ren slump *host* så tog jag ett break från mitt Skilda Världar-Maraton hamnade jag framför gamla Days-klipp på youtube (Min karl är bortrest för några dagar så måste roa mig med någonting på kvällarna xD). Var ett STORT fan av den här serien, särskilt Sami/Lucas-paringen i flera år. Hur crazy Sami än var så kände jag alltid att jag kunde indentifiera mig lite med hennes karaktär.
 
Alltså början av det första klippet, baahahaha! *dör!!* Draama!
 
 
 
 

"So why are we sti...

0 Läs mer >>
En av de bästa restaurangerna jag varit på, helt klart. Hur många har palmer och en egen sandstrand liksom? Efter 22 förvandlades hela stället till ett exotiskt 70-tals disco.
 
Helt magisk kväll med älskling! <3
 
 Orgasmic Pad Thai!
Tors första Singha! :D

Thaiboat

0 Läs mer >>
Då står vi här tillsammans, ett år senare.
 
När jag frågade min älskling vad han såg fram emot i helgen så svarade han årsfirande och gardiner, haha! (Har precis köpt 8 svarta gardinlängder för att skydda vår ljusinfekterade lägenhet från att förvandlas till en bastu). Bara i vardagsrummet har vi 16 fönster(!). För att få upp dessa gardiner tvingades jag (som är väldigt höjdrädd) stå på en stege precis bredvid översta fönsterraden, 13 våningar upp med utsikt över hela stan. Tursamt nog så blundade jag och försökte ignorera det faktum att jag närsomhelst kunde ramla mot min död, min älskling var en klippa. Enough about that ;)
 
Koncentrerar mig hellre på det faktum att jag och mitt livs kärlek firar ett år idag.
 
Ett år senare och hela jag vibrerar fortfarande av hans beröring. Mitt hjärta slår fortfarande dubbelvolter varje gång min älskling ler sitt gulliga leende, tittar mig i ögonen säger att han älskar mig mer än allt. Hans kyssar gör mig fortfarande knäsvag. Tänkte att allt sånt möjligtvis borde lägga sig med tiden, men istället blir dessa känslor starkare och starkare för varje dag som går. Ser verkligen min själsfrände i Tor, han är en del av mig. Den person jag vill dela min framtid med, den person jag kan se som pappa till våra barn. Har aldrig känt mig så trygg, så älskad, så speciell som jag gör i hans närhet. Det är med honom som jag har gråtit hårdast, skrattat hårdast, älskat hårdast.
 
Du är mitt allt.
 

One year later