0 Läs mer >>
 
Varför går helgerna så fort? Me no likey! :-/
 
Nåväl :) Jag och finaste umgicks med familjen, plöjde igenom halva säsong 1 av true blood (huns är officiellt hooked!) och njöt av varandras sällskap <3
 

You think that it's n...

0 Läs mer >>

Diamonds

0 Läs mer >>
Nej, jag är inte alls uttråkad.... Haha! ;)
 

Är du tillsammans med någon? Ja!
Hur träffades ni? Träffades första gången genom gemensamma vänner för lite över ett år sedan. Vill nog säga att vi klickade ganska direkt. Vid den tiden var vi dock båda "upptagna" på annat håll.
Hur länge har ni varit tillsammans? Snart 4 månader, vi har umgåtts i fem.
Kommer du ihåg er första kyss? Gud ja, vilken jävla kemi, det var magiskt.
Vilket är ert bästa minne? Åh, det finns många. Första gången vi tränade tillsammans, haha! Första beröringen, första kyssen, första gången vi älskade, första gången vi sa "jag älskar dig", kvällen då min älskling frågade om jag ville bli tillsammans... <3
Hur många namn finns det på din hångellista? Haha, jag slutade räkna efter 25.
Har du hånglat upp nån celebrity? hmmm.... Kommer faktiskt inte ihåg, någon b-kändis på sin höjd.
Har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)? Inte på ett sexuellt sätt, men yeah, sure.
Ärligt. Hur många finns det på ligglistan? Haha, det behöver mina bloggläsare inte bli informerade om. Räcker med att min pojkvän vet.
Har du dumpat någon på ett svinigt sätt? Nej, däremot har jag "dumpat" ett jävla svin.
Konstigaste plats du sexat på? Well, en stuga bredvid Vänern kanske? haha
När hade du sex senast? 4 dagar sen
Finns det nakenkort på dig? Hahaha, det du.
Har du blivit påkommen när du haft sex? Ugh, no comment! xD
Största åldersskillnaden på dig och ett hångel? 15 år kanske
Vad tänder du på? Min pojkvän!
Hur många har du hånglat med på en kväll som mest? Guud, haha, två? tre?
Vilka av dina kompisar är riktiga kåtbockar? AHAHAHA! Allihop! xD
Har du blivit med barn någon gång? Nej.
Vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? Har inte gjort några direkt pinsamma saker. Har väl sagt något roligt och börjat skratta.
Vem är den bästa du har haft sex med? Min nuvarande, utan tvekan. Han är en jävla gud!
Vem är den sämsta du har haft sex med? Sämsta och sämsta... Vissa har man bara sämre kemi med. Not naming names!
Har du haft sex med någon kompis? Nej!
Vem var en slump att du hade sex med? Tror ingenting händer av slumpen.
Ångrat någon av dom? Well, nej, egentligen inte.
Var du kär i alla? Gud nej, har bara varit kär 2 gånger i mitt liv.
Är/har du varit en player? Haha!
Har du någonsin haft fyllesex? Haha, "fyllesex" låter så billigt... Tipsy på sin höjd. Delar gärna en flaska rödvin med min käraste. 
Saknar du någon speciell nu? O JA <3
Har du svårt att bli kär? Extremt svårt, inte många som har lyckas komma mig riktigt nära. 
När kysste du någon senast? I söndags
När sextade du senast? Haha... *visslar*
När fick du en komplimang senaste? Det får jag varje dag :)
Har blivit ombedd att lämna en krog/restaurang pga för vilt hånglande? Haha, faktiskt inte, konstigt nog.
Blir du lätt svartsjuk? Nej, utan tillit är förhållandet inte värt ett skit.
 

One of those lists

0 Läs mer >>
Haha, vettefan vad jag har för åsikt om denna debatt som har skapats på bl a twitter efter inlägget om mens på LD's blogg. Kan hålla med om åsikter från båda håll, (på ett sätt missar jag kanske syftet eftersom bilden är till för att avdramatisera något som jag inte alls såg som särskilt chockerande från början). Hur som haver så beundrar jag fan Lady Dahmers balls (pun intended), det behövs fler som hon, det är ett som är säkert.
 
Vissa reaktioner är för övrigt helt hilarious, särskilt från unga killar som typ är arga, förlåt men: HAHAHA! (stackars deras flickvänner)
 
Dagens bästa:
 

#Mensriot

0 Läs mer >>
Breathtaking! <3
 

Figure 8

0 Läs mer >>

Lover To Lover

0 Läs mer >>
Eftersom jag ligger hemma med halsont, igen! (förkylningshelvete, dö!) och måste roa mig med något tänkte jag göra en liten introduktion av min älskling som jag har haft äran att få kalla min i snart fyra månader... Vem är Tor Fant Hjerpe? (Förutom världens underbaraste pojkvän... )


Ålder: 26 år (-86 var en bra årgång!)
Längd: 188 cm
Tecken: Skorpion (När jag tänker efter, en jäkligt typisk sådan).
Favoritfilm: Älskar att han är en filmnörd som jag. Sci-fi filmer såsom Alien, Aliens och Dark City hamnar högt upp på listan. Allt av Tony Scott. Favoriten, alla kategorier, är "Man on Fire".
Tv-serie: 24, haha! (Hans självbiografi skulle antagligen få titeln: WWJBD (what would Jack Bauer do).
Musik: Ett stort metalfan! (Och av allt som är från 80-talet skulle jag vilja säga xD) Han recenserar även klassiska metal-skivor på engelska.
Tv-spel: Medans jag är ett fan av "äventyr/strategi-spel" såsom Klassiska Tomb Raider, Resident Evil, så är han mer ett fan av racing/action/first person shooter-spel.Fyra favoriter: Metal Gear Solid, Grand Turismo, Fallout 2, Counter-Strike.
 
- Förutom att han är en utbildad lärare i Idrott och hälsa, så har han även styrketränat i fyra år. Vilket gör honom till ett proffs av allt som har med träning att göra. Han är pedagogisk och extremt kunnig i användande av olika maskiner och vikter och inte heller rädd för att pusha en. För de som inte vet så kan jag avslöja att det var på gymmet som vår romans blossade upp från första början. Utan Fitness24seven hade vi kanske inte varit ett par i dagsläget.

- Han är varken ett fan av Twilight eller förstår fenomenet... (but he do likes mooking it) *rolls eyes* :)

- Sedan vi började dejta hör jag i princip aldrig honom använda mitt namn längre, Det har blivit ersatt av "honey" "sweetie" "baby" "älskling", (föutom de gånger han ska uttrycka något viktigt med en seriös underton).

- Han är ett stort fan av klassiska bilar och insatt i bilmärken, hade min pappa levt så hade han antagligen absolut ÄLSKAT min pojkvän (efter att han var klar med att grilla honom, haha!) Bilar var en av hans största passioner.

- Han är moderat och sympatiserar med alliansen, (vilket får mitt gamla vänsterpartihjärta att blöda). Det går sådär med att försöka omvända honom xD.
 
- De intressanta diskussionerna är ändlösa.

- Hm... hehe, han är skillad... Och då menar jag: seriösa skills! Haha! Utan att gå in på detaljer så kan jag säga att vi är kompatibla på många sätt.
 
- Innan min senaste arbetsintervju (för jobbet jag har nu) så lyckades min honey med konststycket att, precis innan, ge mig världens största blålila sugmärke mitt på halsen. (Det såg i princip ut som att jag hade blivit misshandlad). För att dölja bläckan under intervjun var jag tvungen att sitta med en stor halsduk på, inomhus, haha! Gud vad jag skämdes xD. Tog dock ut min hämnd några dagar senare, hehe.
 
- Jag har aldrig sett honom riktigt förbannad/irriterad(!) Och ändå har han umgåtts med mig i snart 5 månader... WTF!? xD
 
- Han är dock den mest passionerade, exalterade, omtänksamma och varma person jag känner, och det säger jag inte bara för att han är min pojkvän.
 

That's all for now folks ;)

My better half

0 Läs mer >>
Jag, Jen-Jen och Tor såg som sagt Breaking Dawn del 2 igår. Inte min favorit i serien, (New Moon ligger fortfarande på förstaplats). Men en värdigt slut på hela sagan. Säger bara, slutet, SLUTET!! Helt genialiskt!
 
Innan det avnjöt vi en god middag på allas vårt stammisställe ;)
 
 
Påtal om filmer... Har haft turen att se en hel del minnesvärda pärlor i år. Hunger Games, The Dark Knight Rises och Skyfall ligger nog högst i topp.
 
Några filmer jag ser fram emot att se: Beautiful Creatures, Argo, The Great Gatsby, Les Misérables, Anna Karenina...

The perfect Saturday

0 Läs mer >>
The Twilight Saga...
 
Såg sista delen igår och det kändes som ett oerhört bra avslut avslut på en fantastisk serie. Svårt att fatta att jag i princip levt sida vid sida av den här sagan sedan 2009. Några av mina finaste minnen är bland annat premiären av New Moon (med en massa skrikande hardcorefans), visningen på Staten Island, Breaking Dawn del 1 med min väldigt höggravida syster (då jag kände min systerdotter sparka för första gången), och gårdagens visning av Breaking Dawn 2 med Jen och min kärlek. 
 
Underbar video som summerar hela sagan...
 

A lot of fond memorie...

0 Läs mer >>
 
Min arma pojkvän är måttligt entusiastisk, haha! xD (LÄNK)

Dun Dun Duuuun

0 Läs mer >>
Åh vad jag älskar helgerna med min älskling, räddningen för min min själ! Det som gör vardagen så oerhört mycket lättare. Det roliga är att våra helger har börjat följa samma mönster, haha!

En inte så ovanlig helg i paret Nilsson/Fant Hjerpes liv...

Fredagar - Nedvarvning, vin, mys, film, god mat... Föredrar oftast att helst bara ligga i min älskades famn och göra så lite som möjligt.

Lördagar - "Date-dagen" Börjar oftast med sovmorgon, breakfast in bed, chill... Efter detta ser vi till att hitta på något roligt, om inte på dagen så på kvällen. I lördags åt vi otroligt god mat på Bistro Grill, promenerade genom stan, och såg Taken 2 på bio. (Haha, hur min honey kan föredra den framför Salt går dock bortom mitt förstånd xD)

Söndagar - "Individuella dagen"... Att få tid för sina 'egna grejer/intressen' tror jag är essentiellt. Min boo lirar kanske tv-spel medans jag läser favoritbloggar, böcker, tidningar eller gör annat. Senare på dagen går vi och handlar/lagar mat, varvar ned, njuter av vår sista dag på helgen och förbereder oss mentalt för en ny arbetsvecka. (Ska försöka börja klämma in en timme på gymmet också hädanefter). Igårkväll innan vi skulle sova hade vi högläsning av sextips ur tidningen SOLO, (HAHA!). Länge sedan jag skrattade såå pass mycket. Om det är något min älskling har så är det humor xD

Delar med mig av lite mat-bilder... Nästa helg röstar jag för brunch!
 

Underbara helg!

0 Läs mer >>
Helt plötsligt börjar jag hålla med moderater, och Blondinbella... wtf? (Nej, älskling, don't get any ideas, haha!)

Från Bellas blogg:
För att vara före detta politiskt aktiv i muff är du otroligt okunnig då det gäller svensk och amerikans politik. Tror du på riktigt att valet i USA handlar om abort och homoäktenskap? Dessa beslut fattas på delstatsnivå. SD har inget med Republikanerna att göra, har du någonsin sett att SD skulle vilja dra in på sjukförsäkringar och sänka pensioner i Sverige, har de någonsin varit mot abort? Bella läs på. Är inte SD själv men det finns ingen anledning att ljuga.
Det är väldigt märkligt att förminska värdet på frågor som handlar om människors frihet och rättigheter. Abort och homoäktenskap är just sådana frågor. Romney hade ett tag som förslag att få in abort-frågan som en grundlag och då spelar det ingen roll vad som fattas på delstatsnivå. Vi kan inte ha en president som sätter lägre skatter före människors lika värde. Min jämförelse med SD och Republikaner har med att båda är väldigt konservativa. Och både SD och Republikaner står för att människor har olika värde beroende på hudfärg eller sexuellläggning. Det är fruktansvärt. Enligt mig är Sd ett rasistiskt parti. Och alla ni som röstar på Sd stödjer detta hat och dumhet. Jag kommer aldrig någonsin vika mig på den punkten.

Hear hear! Moderater kan jag acceptera, (hell, min andra hälft röstar på dem), men sverigedemokrater, i princip ett gäng skinhuvuden bakom en lite mer städad fasad, I don't think so. De personer som ger SD sin röst är antingen både människofientliga och kvinnofientliga, alternativt bara allmänt korkade...
 
Btw, på tal om presidenter, jag och pojkvän har precis börjat kolla på Commander in Chief, (vi varvar typ med avsnitt av tv-serien 24) Geena Davis är fucking flawless... Blir nästan lite tårögd xD

A lot more to the lef...