0 Läs mer >>
Sista arbetsdagen på mitt gamla jobb är härmed avklarad. Den sista tiden var jag ledare för ett skolprojekt som tog i princip all min energi och tankeverksamhet. Ska fokusera på att försöka låta all den stressen rinna av mig ordentligt innan jag påbörjar nytt arbete som Administratör för Nespresso SE på måndag.
 
Första gången i min karriär som jag arbetar med ett så välkänt varumärke, känns riktigt spännande.
 

Nespresso, what else?

0 Läs mer >>
Första uppsättningen med julpynt hemma hos Nilsson/Hjerpe... Ser fram emot en stor murrig skogsdoftande julgran att pynta.


All that glitters

0 Läs mer >>
Catching fire, vad ska jag börja.
 
En härlig (konstant välsminkad) Jennifer Lawrence i huvudrollen. Snygg film, snygga färger, snygga kostymer, snygga vyer. Det smärtar att inse att tyvärr så är det det enda filmen är -snygg. Ingenting som var direkt dåligt, ingen scen som fick mig att somna. Den lyckades bara inte beröra mig. Av vilken anledning kan jag inte svara på. Kan vara för att jag har läst boken och kanske förväntade mig något mer. Kan vara för att jag är ett så stort fan av första filmen, men gud vad platt den faller! Hollywood är inblandat, målgruppen är yngre och jag fattar att den måste vara attraktiv för den stora massan för att locka en stor publik. Men det känns ändå ledsamt när ett girigt multinationellt företag lägger vantarna på och dissekerar en, från början en väldig bra bok, och resultatet inte blir något mer än en ytlig "kassako".

Det bästa med filmen var kanske själva biografen, hehe. Vi hade biljetter till vip-balkongen med en egen bar och tillgång till att frossa i hur mycket snacks/popcorn och dricka vi ville, helt gratis. Well, gratis med en modifikation eftersom biljetten gick på 250 spänn(!)
 

[ka’tjing]

0 Läs mer >>
Kvällens grymmaste statement! Erik Rapp i ett FATTA-halsband, och på bästa sändningstid.
 
Så.jäkla.nice!
 
De som har levt under en sten och missat kampanjen av Crossing Boarders och Femtastic. Schas iväg och läs på HÄR!
 

FATTA

0 Läs mer >>
"Jag har ju fortfarande drag av duktig flicka/perfektionist/kontrollfreak-beteendet i mig. Är man frilans och van vid att sköta allt mest själv blir det extra mycket så tror jag. Och jo, ÄVEN jag har drabbats av duktig flicka-syndromet. Inte som i att vilja vara alla till lags, utan att vara hon som ger ALLT. Vill bli bekräftad för mina prestationer framför min yta, i precis alla lägen. Det har nästan blivit maniskt ibland. INGEN SKA KUNNA TA MIG SOM EN BLÅST BRUD! KOLLA VAD JAG KAN!"
- Cissi Wallin
 
Wow, välkommen till mitt liv! Så jävla spot on! Tror aldrig jag har sett den specifika känslan nedskriven tidigare, men det är precis såhär jag känner! Är ett kontrollfreak utan dess like och gör jag minsta misstag med något på jobbet så ligger det och gnager och kan nästan förstöra en hel kväll. Min största skräck är att chefen ska bli besviken eller vara missnöjd över mitt jobb. En aning skrattretande kan tyckas, men tro mig, att inte höra vad folk omkring en säger för att man är så stressad över en uppgift är ingenting annat än horribelt.
 
Nu ska jag dock försöka varva ner och koppla av. Ingen mer oro, Inga fler tankar på jobb förrän på mån! Nu är det nice biohäng, idolmys, sambomys, god mat och en varm dusch som gäller <3
 
Let's disco!
 

Nedvarvning (TGIF osv...

0 Läs mer >>
Lite mindre stressig vecka den här veckan. Jag är en gladare sambo som kan släppa jobbet när dagen är över och för en gångs skull andas ut lite när jag inte jobbar. Arbetar fortfarande med att försöka släppa lite på prestigen och stå ut med det faktum att jag kanske inte kan vara överallt och hinna med precis allting hela tiden... Getting there!
 
Till något mycket mer exalterande! I helgen har Catching Fire premiär (okej, egentligen har den premiär idag, men vem fan hinner gå på bio mitt i veckan??). Har dock vissa farhågor att bli besviken pga höga förväntningar, (något man får ta i akt när man redan har läst boken). Första filmen var dock en av mina bästa filmupplevelser på flera år.
 
Ska se om den ikväll som en uppladdning <3
 

Life is being in bed ...

0 Läs mer >>
Ord kan inte beskriva hur mycket jag värderar min fritid och mina helger just nu. Älskar tanken på att endast göra typ ingenting det jag känner för. Att spendera lördagen men att titta på dokumentärer om Nordkorea och Camp 14 var dock kanske inte my best laid plan. Extremt intressant! (särskilt Inside North Korea med Lisa Ling). Men nu är hjärnan fylld med bilder av koncentrationsläger, olika tortyrmetoder och bilder av Kim Jong Il (gaah!). Får styra upp med nåt mer lättsamt ikväll.
 
Nu ska vi bege oss ut i rusket för att handla mat <3
 

November rain

0 Läs mer >>
 
Älskar att krypa ned till detta varje kväll, kanske extra mycket efter en väldigt kaotisk dag. Min varma koalabjörn! ♥
 
God natt världen...
 

And then my soul saw ...

0 Läs mer >>
Har vetat om det ett bra tag nu men kan äntligen dela med mig av den glada nyheten. Tor och jag ska bli moster/morbror för andra gången! Mia och Peter väntar sitt andra barn och lilla Isabella blir storasyster. 
 
Storken är beräknad att landa i slutet av Maj nästa år. Så otroligt kul med en till baby i familjen, vi längtar! <3
 

Auntie A and Uncle T

0 Läs mer >>

Hm, inte mycket att rapportera just nu. Förutom att mitt jobb långsamt håller på att ta kål på mig! När jag väl kommer hem på kvällarna så är skrivandet inte en prioritet, fan hinner knappt läsa nyheterna! Bloggandet får gå på sparlåga tills jag får tillbaka min fritid igen. Ser fram emot en ny arbetsplats i December. Kommer arbeta med samma varumärke som George Clooney, vilket känns så jäkla kul! (avslöjar mer längre fram).
 
On a different note, Tor och jag lyckades hacka oss in på Amerikanska Netflix (höhö), så när jag inte jobbar är det deras (väldigt mycket större filmutbud) vi roar oss med. Det mest bisarra är när man hittar svenska filmer som inte ens finns på svenska Netflix(!) Har precis sett klart säsong 3 av Walking Dead, som för övrigt var ca 1000 gånger bättre än den fruktansvärt värdelösa säsong 2 (ett under att vi ens gav serien fler chanser efter det). Fler zombies, mer gore (till min karls stora förtjusning), mer drama, mindre störiga karaktärer, men framför allt en faktisk handling. Win win! 

I'd rather be in Phil...

0 Läs mer >>
Helt otroligt vilka lik man hittar när man tittar igenom sin hårddisk, (feel free to laugh at this throwback!). Bilder från både 2009, 2010 samt 2011. 2010 var definitivt ett av mina tuffaste år hittills. The downward spiral. Gör ont inombords och jag får lite en klump i magen när jag tänker på hur otroligt ledsen jag gick runt och kände mig en så stor del av tiden. Vill aldrig tillbaka dit. Året efter vände det definitivt till det bättre. 
 
 

I wear my red lipstic...