0 Läs mer >>
Ett ord: Träningsvärk! Och den blir tydligen bara värre och värre ju längre tiden går! Igår spenderade vi ca 3 timmar på gymmet och idag promenerade jag på Djurgården med Jensan. Alla muskler ömmar! Men jag biter ihop, smällar man får ta...
 
Blir frånvarande den här helgen. Imorn drar vi till en ö, (som tydligen saknar mottagning, lord!). Planerna är att umgås med familjen, sola, bada, pussa på Bells och fira syrrans 30-års fest... Back on sunday ;)
 
Lite random pics från idag...
 

This is a corner of a...

0 Läs mer >>
Dagens citat:
 
"Det viktigaste i livet är vänner, familj och barn. INTE karriär eller pengar. Du ÄR inte ditt jobb eller dina pengar. (Jag hatar att svara på vad jag jobbar med för jag vet att folk placerar in mig i ett fack efter att jag har svarat. Graderar mig på looserskalan.) När man sitter på äldreboendet så spelar det ingen roll om du så har varit professor i matematik eller har jobbat som ett svin för att upprätthålla en fin fasad för du är lika senil och skruttig som de andra. Men har du varit snäll och hjälpsam så kommer folk och hälsar på dig."
 
- Anna-Maria, Bloggkommentatorerna

Word

0 Läs mer >>
Haha! ;)
 

Feels pretty accurate...

0 Läs mer >>
Fin video med Katy, gillar ju henne skarpt <3 Den drar tankarna lite till Pans Labyrint
 

Wide Awake

0 Läs mer >>
 
Just nu ger jag kanske intrycket av att vara obsessed av den här boken...
Och det är bara för att jag är det, haha
 
*innocent look* xD
 

What is it about elev...

0 Läs mer >>
Var hemma hos darling och kollade på film, inte mycket annat man kan hitta på med det här vädret. Vi såg Sucker Punch (inte min cup of tea) och Water for Elephants (som var desto bättre).

Pattinson lyckas fortfarande med konststycket att göra mig knäsvag. Kul att se honom i en roll där han tillåts vara deliciously scruffy och lite mer lättsam <3
 

The world's run on tr...

0 Läs mer >>
 
Läste att Ian Somerhalder tydligen är väldig intresserad av att spela Christian Grey, haha! Rent spontant så har jag inget emot den idén xD. Har han bara bra kemi med sin motspelerska så skulle han säkerligen kunna göra ett riktigt bra jobb. Sålänge Alex Pettyfer håller sig borta så är jag nöjd, ugh! (hörde någonstans att han också var påtänkt). *Cringe!* Då skulle jag seriöst bojkotta!
 
Ge bara Angelina Jolie regissörsstolen för faen, kan inte bli annat än x-rated *host* succé!

Christian Grey

0 Läs mer >>
 

Naming the miniature ...

0 Läs mer >>
<3
 

Even Deeper

0 Läs mer >>
Med det här inlägget säger jag god natt. Kärlek till She Wants Revenge och den här låten... Och ja, jo, tänker direkt på 50 Shades när jag hör den, haha. Tro mig, en mer passande låt finns inte!
 

Lie still, close your...

0 Läs mer >>
Åh, firade en fantastisk midsommar med underbara människor <3 Perfekt väder, grillning, bad och dans tills långt på småtimmarna! Idag har jag runt ett 30-tal myggbett över hela kroppen, de gillar mig tydligen de djävlarna, men det var det värt...
 

Midsommarafton

1 Läs mer >>
Sparkling är nedpackat och humöret är på topp. Tar med mig Jensan och drar iväg från stan för att fira midsommar med the boys, aka the homies! <3 Grillning, bad, sol, jordgubbar och blommor i håret står på schemat, lovely!

Önskar alla en härlig midsommarhelg, tänker jag ha! :)
 

A midsummer night's d...

1 Läs mer >>
Fifty Shades... One word: Whoa! 
 
Okej, jag vet att jag tjatar om den här boken, men det är bara för att jag inte har varit såhär exalterad över en bok sedan.... Ever! Detta hade jag faktiskt inte förväntat mig.
 
 
Jag. Är. Fast!
 
Vill genast springa och köpa ett exemplar till alla jag känner, haha!
 
Läste btw att Angelina Jolie är intresserad av att regissera filmversionen, EPIC! Men varför känns det som om den filmen kommer få 18-års gräns xD
 

Kinky Fuckery

0 Läs mer >>
Okej, har bara läst till sida 50 än sålänge, har inte ens kommit till the "steamier" parts, but holy f*ck, I freakin love this book!

Varenda sida känns laddad, inte nödvändigtvis med erotik, men med något som inte går att urskilja! Sinnlig stämning kanske? Haha! Känner igen reaktionerna och känslorna så väl. Allt kommer tillbaka till en, spänningen, osäkerheten, den överväldigande kemin. (Okej, låter extremt fånigt, men har man upplevt det själv så förstår man vad jag menar).
 
I'm a shy, giggly twenty-one year old all over again xD
 

Pleasant remembrances

0 Läs mer >>
Hm, vet inte riktigt vad jag tycker om den här trailern om jag ska vara ärlig. Delst så känns skådespeleriet ganska krystat, what's up with that? Kanske har casten börjat ta sig själva och sina roller på lite för stort allvar?

Har inte mycket till övers för storyn i sista boken heller, men självklart längtar jag efter sista filmen hursomhelst.
 
(Btw, älskar det faktum att min systerdotter är döpt efter en av karaktärerna och att båda hennes föräldrar är Twilight-lovers, haha, underbart!).
 

The end is almost her...

0 Läs mer >>
 
Och jag har redan en känsla av att den kommer bli en stor favorit... hehe
 

Tonight, I'm reading ...