0 Läs mer >>
Ett roligt klipp med hela gänget hos samlat hos Ellen xD

Jag fullkomligt älskar Ellen Degeneres! (så mycket att vi har en katt döpt efter henne). Avsnittet sändes 18/11 i USA.

"Don’t worry, I’m not...

0 Läs mer >>
Om det är någon som undrar om Jackson är lika charmig i verkligheten så kan jag berätta att han både är charmigare och snyggare ;) Konstanta "come-fuck-me-eyes" (and not a dry seat in the house). Särskilt inte under låten "pussycat" som var kvällens improvisations-låt. Att säga att 100 Monkeys var sjukt jävla makalöst bra känns som en underdrift.

Inte att förglömma, jag och min kissekatt fick även utbyta ett par ord med samtliga medlemmar i bandet, så jävla häftigt! Jag försöker vara cool om det, men jag är inget annat än speechless. Kan fortfarande inte fatta att jag har stått brevid och faktiskt pratat med Jackson Rathbone! Han kändes lite som en illusion xDBildbomb från Iphone
:

"You popped our cherr...

0 Läs mer >>They're here!

2 Läs mer >>
Glad första advent! Nedräkningen mot jul har officiellt börjat.

Igår blev det premiär för årets första glögg, plus att juldekorationerna åkte fram. När det gäller min kära mor så existerar inte uttrycket "less is more". För tillfället hänger det en boll i varje fönster. Alla i olika färger. Den gröna är nog min favorit.Glöggen visade sig dock vara en mindre bra ide eftersom den lyckades göra mig extremt illamående (igen). Därmed har även glögg tagit sig in på listan över saker jag aldrig mer kommer ha något intresse av att konsumera.Btw, what's up with this freaking wind? I södra sverige får man tydligen inte vistas ute.
Här hemma räknar vi nästan med strömavbrott. (Vi tenderar att drabbas av det varje gång ett lite hårdare oväder sveper förbi). We'll see...

The calm before the s...

0 Läs mer >>
Dagens citat:

"Why are you tormenting me?
Why don't you go fuck a sheep, or your sister, or YOURSELF?
Braindead redneck asshole!"

- Heather Mooney, (Romy and Michele's High School Reunion)

Little Miss Feisty

0 Läs mer >>

This song makes me wanna dance so bad <3

Unicorn appreciation ...

0 Läs mer >>
Sitter och kollar på Sagan om Ringen och kom att tänka på det det här med filmer generellt. Varför är det så att det är mer okej att ogilla vissa filmer än andra? Mer okej att tycka om vissa filmer än andra? Skulle någon säga "jag hatar Twilight" skulle inte särskilt många höja på ögonbrynen. Att ogilla serien är snarare en regel än ett undantag. Men säger någon "jag är inte ett fan av Sagan om Ringen-filmerna" tittar folk konstigt på en och tror sig på 2 sekunder kunna definierar vem man är, (antagligen någon lätt iq-befriad typ som aldrig har öppnat en bok och vars favorit-film är Mean Girls. Nu generaliserar jag kanske?). Själv tycker jag Sagan om ringen-trilogin är helt okej, underhållande på sina ställen, möjligtvis en aning överskattad, men jag har iaf sett alla tre filmerna, till skillnad från många Twilight-ignoranta som bara bestämt sig för att för alltid hata allt som har med serien att göra. Ofta killar i min egen ålder också. Frågan är vad det handlar om i grund och botten, hur kan en bokserie frambringa så mycket hat? Handlar det om grupptryck? Handlar det om att Taylor eller Pattinson får dem att känna sig underlägsna? Är alla svärmande yngre fans som en nagel i ögat? Är de trötta på all hajp, all fokus, alla skriverier? Jag har inte den blekaste. Gud förbjude att en kille i tonåren faktiskt skulle gilla twilight. Han gömmer antagligen böckerna under sängen eller nåt.

Min svåger slash storebror Peter är 34 år, läser mycket böcker, ser extremt mycket film. Istället för att motsätta sig seriens framgång blev han istället nyfiken och bad mig om att få låna böckerna.

Vad fan försöker jag då säga med det här inlägget? (Jadu, det undrar jag själv, nu låter det som om jag tycker att Twilight är världsomvälvande, vilket känns lite overkill xD)

Det jag vill komma till är väl att folk kanske inte borde vara så jävla rädda för att gå emot "normen" (eller kanske bli en del av den). Att inte bara döma ut något som skit och spy massa galla över något vare sig det handlar om filmer, böcker, tv-serier eller människor innan man har gett dem en ärlig chans.

Wow Anna, djupt! xD Låter jag som en jävla know-it-all igen? My apologies!

Why all the hate?

0 Läs mer >>
Är i så stort behov av vila och avkoppling. Inte "jag-stannar-hemma-och-tar-det-lugnt", utan riktig avkoppling, ro för själen. Någon som kan knåda mina trötta muskler med eteriska oljor, packa in mig i lera och göra mig harmonisk. Ett dygn eller två på Hasseludden känns välkommet...

Yasuragi

0 Läs mer >>
Min kropp börjar återhämta sig till det normala. Well, har inte ätit någonting sedan i onsdags, halva mitt ben är avdomnat på något konstigt sätt och illamåendet kommer lite i vågor, men ingenting som i onsdags natt.

Ska spendera helgen med att lyssna på musik och vila upp mig ordentligt för på måndag ska jag och kissekatten se 100 Monkeys live, Wowzaa! Min första konsert sedan i mars, so freaking excited! För er som inte vet vilka de 100 Monkeys är kan jag berätta att Jackson Rathbone är en av medlemmarna. Can't wait! ♥‿♥100 Monkeys

0 Läs mer >>
Love, Death, Birth - Carter Burwell

Endtapes - The Joy Formidable

Turning Page - Sleeping at Last

3 favoriter

0 Läs mer >>


Tydligen är det Thanksgiving idag. Jag har inte så stor vetskap om hur man firar, men om jag har förstått det rätt så delar man en måltid, kommer ihåg pilgrimerna, och tackar människor omkring sig som har betytt mycket under året som gått.

Vill därför göra samma sak, skippa måltiden, men säga "tack" till ett antal personer som betyder mycket för mig.

Först och främst, min familj: Min kära mamma, Linda, Mia och Peter. I love you! Utan er skulle jag gå under.
Mina nära vänner, ni vet vilka ni är, tack för att jag kan prata med er om allt, tack för att vi alltid har så fruktansvärt kul tillsammans, ni betyder otroligt mycket <3
A, my lover and friend. Tack för att du finns i mitt liv, tack för att du stöttar mig och ger mig värme när jag som mest behöver den.

A thank you note

2 Läs mer >>
Har aldrig välkomnat döden tidigare, men i natt mådde jag sämre än jag kanske har gjort i hela mitt liv... Iaf fysiskt. Skit i halsfluss. 40 graders feber var rena barnleken i jämförelse...

OBS, INGET FÖR KÄNSLIGA!

Drabbades av kräksjukan sent igårkväll. Det började med plötsligt extremt illamående som jag trodde skulle gå över. 5 minuter senare låg jag med huvudet i toaletten, och så fortsatte det hela natten. Min kära mor gav mig dock en hink så jag slapp sova inne på toan. Fortsatte med att kräkas ca 4 gånger i timmen tills klockan nio i morse. Det var som en scen hämtad ur Exorcisten. Spydde och grät, spydde och grät. Idag har jag ont i alla leder och ser förjävlig ut. Alla mina blodkärl i ansiktet är typ spruckna, så för första gången i mitt liv ser det ut som om jag har heavy acne. Jag svär på att jag drabbades av den här skiten efter att vi körde "hälsningsleken" eller whatever you want to call it på kursen i tisdags. Tvätta händerna folk, för tro mig, det här vill ni inte drabbas av!

Ska fan införskaffa alcogel att ha i väskan hädanefter.

Nu ska jag återgå att njuta av att mitt illamående börjar avta.

God must really fucki...