2 Läs mer >>
This is the dawning of personal belonging
With sirens and violins
The sky above is fallin'
This is the eve of "I don't believe"
That's all we got in common
The sky above is fallin


Love 2012

0 Läs mer >>
The boy/girl friendship thing always works so well... Until we end up ripping each others clothes off.

Aj, min rygg! Har drabbats av vad jag tror är lättare ryggskott eller nåt. Känns fånigt att säga att synden straffar sig själv, men i det här fallet stämmer det nog. Det positiva är dock att jag inte är särskilt förkyld längre *thumbs up*

Satt och funderade lite över nyårslöften. Vet inte om det är korrekt att dela med sig av dem eller inte, gör ett undantag det här året. Här är några av mina:

  1. Sluta obsessa över gamla flammor och vad som en gång har varit.
  2. Komma underfund med vad jag vill med nuvarande flammor(!) och mitt liv i övrigt.
  3. Lura med mig Jen på Zumba, (vi brukar hålla oss till Badminton, men jag ser inget fel med variation ;).
  4. Vara en jäkligt bra/gullig/rolig moster
  5. Se till att nästa år blir ett förbannat lyckat år, (sista året innan mänskligheten går under och allt).

Playing with fire

0 Läs mer >>
Anya: Wait. Wait. What are we doing-
Spike: Moving on.
Anya: Wait, you know I'm only doing this because I'm lonely and drunk and you smell really good.
Spike: See? Forthright.

Wait, you know I'm...

2 Läs mer >>
Great song!

And oh, oh, my hea...

0 Läs mer >>
Inspirerat av det här skvaller-bloggs-inlägget (haha!) så gjorde jag min egen lista. (Detta förutsatt att de hade varit singlar). All the good ones are taken!Utan inbördes ordning:

Ed Westwick, Russell Brand, Robert Pattinson, Javier Bardem, Ryan Gosling, Cam Gigandet, Jesse Williams, Kevin Bacon, Alexander Skarsgård, Gabriel Aubry

Stroke of midnight

0 Läs mer >>
— Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray

“You will always b...

0 Läs mer >>

Källa
Be afraid, be very afraid!

Ladies & Gentlemen...

0 Läs mer >>
Älskar mina små solstrålar som alltid gör mig på bra humör! ;) <3

Apropå sol, mitt mission ikväll blir att peela som bara den och sedan spraya på med mitt inköpta fake tan-mirakel. Målet till nyår att försöka efterlikna en fräsh version av Malibu Barbie (haha!). Provade den även innan jul, nu när färgen börjar försvinna ser det dock ut som om jag har drabbats av fläcktyfus, whoops!

Girls <3

2 Läs mer >>
Sitter med en kopp te och halsont. Synd att vara självdestruktiv negativ som Blondinbella hade sagt, men min nyårsspirit är som bortblåst. Just nu har jag känner jag mer för att bara ligga hemma i sweatpants och kolla på gamla Marilyn-filmer.

Det är dock inte det jag kommer göra, kommer ta mig till den där gamla festen med mina girls, mina fake lashes och mitt långa hår, och jag kommer ha roligt också. (Är bara lite neggo för stunden, lätt hänt när man har snytigt ut halva hjärnan, det går över).

It's me, Sugar!

0 Läs mer >>
Nyss hemkommen från Jen. Min lilla sugarcake bjöd på middag och hjälpte mig att sätta i clips i mitt 55cm blonda weave som jag planerar att använda på lördag.

Förutom andra issues kring nyår så har jag även gått och blivit förkyld. Ca 2 timmar efter att ha sett filmen Contagion dessutom. Psykologiskt eller dåligt immunförsvar? Gissar på alternativ nummer två. Den här hösten känns det som om jag har varit konstant sjuk. Räcker med att någon har hostat i min närhet och jag har blivit sängliggande. Jag svär, skulle något som i filmen hända i verkligheten skulle jag vara en av de första att trilla av pinn.

Visste ni förresten att genomsnitts-personen vidrör sitt ansikte ca 3000 gånger om dagen. Det är även så de flesta sjukdommar sprids. Funderar på att sluta ta folk i hand när jag hälsar, (istället anamma sättet de hälsar i Thailand, i.e: no touching!), och dessutom börja använda en sån där trevlig liten skyddsmask som är populärt bland befolkningen i Japan.

Solid plan!

Healthy Tip: Don't...

0 Läs mer >>
I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.
I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

I wish nothing but...

0 Läs mer >>
Liten mini-resume av 2011 såhär på sluttampen... Blev lite ärligare än jag hade räknat med, känns dock inte som om det spelar någon större roll längre.

Årets bästa: Att få bo ihop med Jen-darling, alla stunder jag har umgåtts med henne och mina andra fina roliga vänner. Kryssningen i början av året, (haha!). Att få gå tillbaka till skolan, alla roliga kurser, trevliga lärare, att träffa nya människor, syrrans graviditet, planering för den kommande babyn, alla mysiga stunder tillsammans med... alla! <3
Årets sämsta: All drama, alla deppiga perioder. Att inse att personen jag hade extremt starka känslor för gick vidare och blev lycklig med någon annan var som ett slag i magen. Har gråtit på varenda jävla axel till folk jag känner. Det har tagit tid att läka. Ibland gör det fortfarande ont (ett fucking år senare). Ibland saknar jag det som varit otroligt mycket, ibland hoppas jag fortfarande på ett livstecken. Ibland blir jag verkligen trött på den delen av mig själv som inte riktigt vill släppa det förflutna, I'm working on it. Tar en dag i taget. Hoppas på att få träffa en eller flera intressanta individer år 2012, find the spark that's lacking.
Årets bästa film: Black Swan, utan tvekan. Gick och tänkte på den i över en vecka.
Bästa musiken: Lyssnar på det mesta, men allt låtar av Florence (läste förresten att No light, no light blivit utnämd till song of the year av Time Magazine. Riktigt kul!). Fortsätter även med att vara lite kär i Gaga, Adele och Katy Perry (och i hennes man, höhö). 3oh!3's album var som en frisk fläkt i Juli (fast det var Januari), en uppstickare som överraskade. Har lite hat-kärlek till de grabbarna.


Empire Of The Sun - Walking On A Dream

Something filled u...