0 Läs mer >>
Har heminredning på hjärnan just nu, tv, soffor, kuddar... Ikea är antagligen den mest besökta webbplatsen (evil fucking corporation, I know!) Men vafan, har inte direkt råd att vara picky. Älsklingen vill ha en röd, jag är mer beige-tråkig... Ektorp, Härnösand, Kivik eller Karlstad är den stora frågan. En schäslong känns som ett måste. Tricky, tricky, tricky.
 
 

Ikea style

0 Läs mer >>
 
Another great weekend gone bye-bye...
 
Vi har smått börjat packa ihop mina saker, iaf filmer och böcker. Nästa helg kommer troligtvis att spenderas på samma sätt. (Då vi även måste bli helt klara :-O). Dear god, börjar fundera på hur jag ska strukturera allt på bästa sätt för att hinna. Det känns iaf helt underbart att packa ihop mitt liv i lådor för att packa upp det på en ny plats. Nu börjar flytten kännas som en enda stor nedräkning till ett helt nytt liv, en vardag tillsammans med mitt hjärta i Stockholm <3. Gee, svårt att fatta att jag inte har bott i huvudstaden sedan jag var 16, och nu flyttar jag äntligen tillbaka, inte en dag för tidigt!
 
Både jag och älsklingen räknar dagarna...
 

Packing up my life

0 Läs mer >>
Det där löftet att "nej-jag-ska-inte-käka-semla-trots-att-det-är-semlans-dag." Sprack ju när det visade sig att jobbet köpt in typ 100 stycken för att göda alla medarbetare.

Som jag sa till min kollega Olle, man måste ju offra sig...
 
 
Nu: Sveriges Mästerkock!
 

Carby Goodness

0 Läs mer >>
Riktigt skön helg! Hann med en supernice AW, träffade ett gäng härliga tjejer som jag inte har träffat på ett bra tag, och såg efterlängtade Zero Dark Thirty.

Inom det första 5 minutrarna undrade jag dock vad jag hade gett mig in på. Den är ingen direkt popcornfilm eller "nu-ska-vi-mysa-i-soffan-en-fredagskväll-film. Den är riktigt jävla obehaglig att se på vissa stunder, (höll hårt i pojkvännen) och då anser jag mig ändå vara relativt härdad. Om man bortser från det som är otäckt och utdraget så är det en fantastisk och imponerande film. Länge sedan en film stannade kvar hos mig så pass lång tid efteråt. Jessica Chastain levererar. Grymt kul att även få se svenska Fares Fares göra ett bra jobb i sin roll.

Har läst att filmen fått en hel del kritik, vilket jag tycker kan ifrågasättas. Håller inte med om att den glorifierar tortyr, (i slutändan räcker de metodera inte särskilt långt på vägen iaf). Tycker inte Bigelow tar inte ställning till om det som händer är moraliskt rätt eller fel. Det inte är en "hyllningsfilm" till de personer som hittade och dödade Usama Bin Ladin, utan mer en systematisk beskrivning av CIA's arbetsmetoder, (tack och lov, fri från propaganda och klichéer) Ska jag invända mot något så är det att den, med tanke på de moraliska/etiska aspekterna, kanske lite för subtil för sitt eget bästa. Men regissören varken dömer eller friar. Hon visar bara. Som hon själv uttryckt det så är den helt klart förbunden med kulturen och den värld vi lever i.
 

Zero Dark Thirty

0 Läs mer >>

Roses, Bel Air

0 Läs mer >>
 
Farligt det där med att smida planer, tyvärr blev det ingen ZDT till mitt stora förtret. Istället låg jag sängliggande med förkylning större delen av helgen. Hade dock en underbar pojkvän som tog hand om mig så det kunde ha varit värre <3. Får nypa mig själv i armen lite när jag inser att vi snart bor tillsammans. Börjar tro på att det finns något därute som vill mig väl trots allt. Kanske finns en mening med allt som händer iaf?
 
 
Att bara få vakna upp bredvid dig varje dag...
 

Wild horses couldn't ...

0 Läs mer >>
Den första Mars flyttar vi in tillsammans, nu blir vi sambos.... Svårt att toppa lyckan jag känner just nu <3
 

6 months