0 Läs mer >>
 
Gick emot David Cage's rekommendation och har i dagslägen spelat om utvalda kapitel i Beyond two souls ett antal gånger. Blir lätt så när man är nyfiken själ och ligger hemma med förkylning. Cage var rädd för att om man spelade om spelet flera gånger så skulle magin försvinna. Detta tycker jag dock inte har stämt in alls. Beyond är och förblir ett fantastiskt spel. Förutom storyn så är soundtracket av Hans Zimmer magiskt! Alla i min bekantskap har dock inte varit lika roade. Systeryster visade måttlig entusiasm. Gissar att hon är mer för "pang pang/action/styra-allt-själv-spel". Själv passade detta mig som handen i handsken. Har alltid tyckt att det viktigaste med spel är det visuella, en bra story, fantastiska miljöer och ett kick-ass soundtrack. Beyond levererar på samtliga punkter. Det sämsta med spelet (dvs förutom den manipulativa självgoda love-interest-karaktären. Troligt att jag skulle välja honom i slutet, I think not) är att tog slut för snabbt!
 

Beyond

0 Läs mer >>
 
Ligger hemma med snuva, så jäkla mörbultad... Självklart lägger jag skulden på (det enda självklara, höhö) mina nysande syskonbarn. Barn är basically vandrande baskelusker iaf. På kul hade jag tänkt fota påsen vid min säng som är fylld med använda näsdukar (tihi) men det blir antagligen för magstarkt så vi struntar i det. Roar mig istället med daytime tv (Netflix ger mig beslutsångest) och genom att terra min kära sambo med gölliga emojis. Måste verkligen ge honom en stor eloge som har tagit hand om mig de senaste dagarna. Lagat mat, levererat visdom och mer än gärna haft mitt huvud i sitt knä och smekt min panna trots att jag har hostat på honom. Det är kärlek banne mig!
 

Baby Love

1 Läs mer >>
Mycket trevlig fredag med systeryster.
 
Tog en tur förbi Fotografiska, åt dumplings på Beijing8 (typ dör för deras mat), och gick förbi Cajsa Warg och Chokladfabriken. Lovely!
 

Beijing8

0 Läs mer >>
 

Sleeping baby on my s...

0 Läs mer >>Ekstakusten

0 Läs mer >>
Liten rundtur av vårt rum/hus... Haha, ber om ursäkt för menlöst babbel, efter ett antal försök så lyckades jag iaf tona ned det en aning.
 

Djupvik rundtur

0 Läs mer >>
Från början tänkte jag att jag skulle låta det gå några dagar mellan semester-inläggen, men eftersom jag är ledig och det är så otroligt roligt att lägga upp bilder så kör vi på. Efter tre dagar i Visby och en tripp till Blå Lagunen så checkade vi in på Gotlands pärla aka Djupvik Hotel. Gjorde en liten video med vårt hotellrum men innan jag delar den så vill jag bjuda på lite bilder.
 

Djupvik

0 Läs mer >>
Roadtrip längst underbara Ekstakusten. Nämnde för Tor precis innan denna börjades spelas att jag behöver min dos av AC/DC under bilkörning... Ask and you shall receive! hehe.
 

Highway to Hell

0 Läs mer >>
Ett av resmålen som vi hade spikat redan innan vi satte vår fot på Gotland var en tripp till Blå Lagunen.
 
Blå Lagunen är ett av det större kalkbrotten på Gotland och precis som många andra är det numera vattenfyllt. Kalket bidrar till att vattnet är klart och turkosblått. Att få bada här var som att bada i en gigantisk pool. Definitivt en upplevelse.
 

Blå Lagunen

0 Läs mer >>
Konstutställning, S:t Drottens ruin

DBW:s botaniska trädgård
Visby Strandpromenad

Visby del 2

0 Läs mer >>
Tror jag har något som liknar post-vacation blues. Eftersom hela semestern kändes som en dröm så känns det så oerhört tomt nu när den är över. Och att titta på dessa bilder gör mig ganska sorgsen. Har bestämt mig för att snart börja planera nästa semester för att göra övergången lite lättare.
 
Eftersom jag redan har avslöjat vad jag allra helst fotograferar så kan jag väl även avslöja mitt absoluta hatobjekt som är "vybilder". Strand eller stad, take your pick. Det är så ivinnerligt svårt att göra dessa rättvisa! Särskilt eftersom man gärna vill fånga känslan som man känner i ögonblicket då bilden tas. Frågar ni mig så handlar det mer om tur än skicklighet. Den perfekta bilden går egentligen inte att planera, den "bara händer".
 
Eftersom jag, som tidigare konstaterat, är en galen perfektionist ut i fingerspetsarna så är dessa ögonblick lite av ett dra-av-sig-håret-moment. Ibland får man helt enkelt se sig besegrad och inse att man inte lyckades få den perfekta bilden.
 
Nedan har ni iaf resultatet av mina försök.
 
Lilla Blågula tåget, som vi inte var sena med att hoppa på
Ringmuren

Inte för intet som Visby kallas "rosornas och ruinernas stad"

Gotlands Museum
Medeltida unicorns, hehe
Tor gav sig på att försöka bygga ett valv
Visby Domkyrka
Tott Hotell

Visby del 1

0 Läs mer >>
ÅH, åh åh! Hemma efter en underbar resa! Cudos till min underbara sambo som inte bara är en fenomenal kartläsare (GPS-tolkare), utan även ett fantastiskt resesällskap. Massa kärlek till min baby!
 
Funderade lite över hur jag ska lägga upp dokumentationen av Gotland. Lyckades ta över 1700 bilder (hello galen perfektionist!). Bestämde mig dock för att börja med en svårslagen favorit, maten! Tanken med Gotland var att det förutom en upplevelse och relax-resa även skulle vara en matresa. Om man bortser från att jag älskar att prova på nya smaker så älskar jag även att fotografera och dokumentera mat. Tveklöst det absolut roligaste motivet enligt mig. I en perfekt värld hade jag mer än gärna skolat om mig till kokboksfotograf. Men men, eftersom jag varken är världens bästa fotograf eller har tillgång en bra kamera så får ni hålla tillgodo med hobby-pretto-bilderna nedan. Btw, innan folk får för sig att "spritromantiken" flödar så vill jag poängtera att de flesta drinkar nedan är alkoholfria.

För information om varje rätt besök gärna min insta ----->
 


Gotland i mat