0 Läs mer >>
Okej, så jag fick det fria valet att välja en film vi skulle se igår. Av någon outgrundlig anledning så valde jag Rosemary's Baby. Antar lite som ett experiment för att se om jag hatar den lika mycket som när jag såg den första gången. Turns out, I do! Inte bara för att Roman Polanski är en av de vidrigaste regissörerna genom tiderna utan för at den väcker ett så otroligt starkt hat inom mig. Karaktärerna är fruktansvärda. (Det enda sevärda kan vara Mia Farrows frilla). Detta var dock sista gången den filmen såg insidan av en DVD-spelare. Uäck! Typisk väldigt kritikerrosad rulle som jag är allergisk mot. End of rant.
 

Rosemary's Baby

0 Läs mer >>
Det är fredag, vår flaska mousserande ligger på kylning, Kents nya singel spelas (plötsligt är jag ett fan), Catching Fire och Gravity är inköpta på blu-ray, har lagt en inpackning i håret och doftar body mist från Victoria Secret. Alla förutsättningar för en perfekt kväll!
 
Misstänker att dessa kan bli beroendeframkallande....
 
 
 
Alla för alla och en för en
Så börjar vi om igen

La Belle Époque

0 Läs mer >>
Är så jäkla sugen på att färga håret rosa. Inget over the top, utan något som fortfarande känns jag. Subtilt rosa, lite ombre-stuket.
 

Pink hair, don't care

0 Läs mer >>
Den 4 mars firade vi ett år som sambos. Som jag sa till några tjejkompisar häromdagen så känner jag mig fortfarande lika nykär som för ett och ett halvt år sedan. Ingen får mig att skratta lika mycket, ingen gör mig lika lycklig som Tor.
 
Det mest opretentiösa firandet någonsin, breezers och mys ;) (Tummen blir för övrigt bättre och bättre för varje dag, så ingen fara där).
 

When it's right, you ...

0 Läs mer >>
Mycket lime, chili och vitlök och vi har en hit. Har dock lite dåligt samvete för jag bad Tor att hacka vitlök och han hackade istället av halva fingret. Han är dock omplåstrad nu så all is well!
 

Pad Thai in the makin...

0 Läs mer >>
Av någon anledning hade jag läst fel på datum när oscarsgalan skulle sändas. Hade planerat lite av en uppesittarkväll och att jag och Tor skulle hinna se alla filmer i den "tunga" kategorierna. Men det gick åt pipsvängen då jag ca 6 timmar innan fick reda på att det var igår. Självklart var jag vid det laget alldeles för trött för att hålla mig vaken hela natten OCH sedan gå till jobbet. Ett ord: BITTERT! Men men, får försöka tajma in nästa år istället. Vi var iaf och såg American Hustle igår, förutom helt underbara skådisar måste jag dock erkänna att den var rätt så medioker.
 
Blev riktigt glad imorse när jag läste att Gravity kammat hem hela 7 oscar, och att 12 years a slave vunnit för bästa film, så värt!
 
Haha! Jag dööör för den här bilden!
 
jennifer lawrence drop a boob selfie picture

Oscars 2014

0 Läs mer >>
Mitt största intresse (förutom sex, Margaritas och national geographic-dokumentärer) är att ha hela dagen fri. Skulle vilja vara en av dem som går till jobbet varje dag och känner att det jag gör har någon slags större mening, men... I'm just not there yet.
 
Tills dess anser jag mig dock ändå vara en väldigt satified gal som har min käraste Tor och ett lent 12°C glas rött som väntar när jag kommer hem på på fredagskvällen...
 

Your lips are like re...