0 Läs mer >>
Wow, gårdagen kan ha varit en av de oskojigaste dagarna ever. Började med att jag ramlade över en dokumentär om metamfetamin (redan där borde jag ha insett att dagen var påväg mot fel håll). Sen går SD-clownerna och blir Sveriges tredje största parti. 781 120 st svenskar la frivilligt sin enda röst på ett parti som har kopplingar till vit makt-rörelsen. Brukar inte bli berörd av valrörelser men när Åkesson äntrade scenen på sin valvaka med sitt ondskefulla flin så låg jag i Tors famn och hulkgrinade. Hur blev det så här? Hur kommer det sig att fler människor i vårt land stödjer rasism över jämställdhet och mänskliga rättigheter? Vet inte om man ska skratta eller gråta när de utger sig för att vara godhjärtade och värna om pensionärer, vilket jävla skämt!! SDs politik gangnar INGEN annan än vita medelålders män. Man blir dock lite hoppfull när man ramlar över artiklar som denna. Good luck med den såkallade "vågmästarrollen" säger jag bara... 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5964996


Yesterday, all my tro...

0 Läs mer >>
Den 21 september (aka min 26-års dag) ser jag och min bättre hälft fram emot ett inbokat dygn på Hasseludden. Japanska bad, hårbottenmassage och 4-rättersmiddag står på schemat. Svindyrt... Typ som en halv Thailandresa, men ack så trevligt. Känner att jag blir utvilad bara jag tänker på det. Frågan är hur man tar sig dit på bästa sätt. Hursomhelst LÄNGTAR!
 
 
Gammal favorit i repris:
Lorelai: Mom, you signed us up for a couple's massage.
Emily: So?
Lorelai: A couple's massage is for a couple – not a couple of people.
Emily: It's more efficient this way. We'll both be finished at the same time.
Lorelai: Mom, do you know what most people who get these massages do about five minutes after it's over? They have sex, together, probably while wearing their robes.

Yasuragi countdown