0 Läs mer >>
Vet att jag tjatar om flytten, men tusan va taggad jag är!
 
På fredag hämtar jag nycklarna till nya pärlan och måndag den 6e går flyttlasset. Tydligen var just min flyttfirma väldigt busy nu i början i Juli. Fick nästintill böna och be för en tid. Men tursamt nog så löste det sig. Flyttar dock ganska mycket smågrejer redan på söndag den 5e.
 
Har så mycket inredningsideer som snurrar. Lyckades efter mycket om och men till slut bestämma mig för en säng som jag beställde för några dagar sedan. (Förhoppningsvis blir den levererad i samband med att jag flyttar in). Förutom min säng, som är svart med en svart gavel så kommer jag inreda i mycket vitt och naturtoner med en liten touch av rosa. Jag är en av dem som tycker det är extremt svårt att inreda med rosa utan att det ser frilly, "prinsessigt" eller bara tacky ut. Skulle aldrig våga köpa en möbel i den färgen. Men icke-konstanta textiler, kuddar och mattor är roligt att exprimentera med. Tänk er romantik, fast på ett avskalat sätt.
 
Här kommer lite inspo från Pinterest

Bedroom inspiration

0 Läs mer >>
Idag var det uppstyrd shopping som gällde! Meaning, fanns det inte på listan så var det uteslutet. Tror aldrig jag har varit så förberedd inför en shoppingrunda tidigare.
 
På Ikea krävs det dock nästan alltid en viss mån av uppstyrdhet för att undvika en o-rolig överraskning när man kommer till kassan. Hoppas dock lite på att detta är sista gången jag behöver vallfärda till Ikea inför en flytt.
 
 
Så glad över min fina nya kaffemaskin och mitt vita PS4... Blod, svett och tårar för att lyckas få tag i denna säger jag bara! Who knew att den vita skulle vara så fruktansvärt svår att haffa? Kändes nästan löjligt till slut.
 

Shopping for the new ...

0 Läs mer >>
 
Såg om Scream 4 för ett tag sedan och jag måste säga att denna öppningssekvens av Wes Craven är helt briljant! Jag må ha den sämsta humorn och vara ett extremnördigt fan av Scream-filmerna, men går verkligen igång på detta. Försöker klura ut om det är avsiktlig eller oavsiktlig horror-comedy. Hursomhelst så har jag ända sedan tonåren alltid uppskattat Wes Craven-skräck då han aldrig underskattar sin publik. Självironi is key.
 
Jen tycker att scenen med Anna Paquin och Kristen Bell påminner om henne och mig. Frågan är vem som är vem, haha!
 

A movie within a movi...

0 Läs mer >>
Lärdommar av livet i Barkarbystaden:
 
- Köp aldrig en luftmadrass att sova på till ett hem där det finns en energisk katt. Det resulterar i att du relativt snart kommer att vakna på golvet.
- Grekiska korgrillsbaren, enough said.
- Kommer aldrig att bosätta mig permanent brevid en pendeltågsstation igen! De få gånger som jag har varit i tid till jobbet kan räknas på en hand. Förstår verkligen tanken bakom Barkarbystaden, allt finns redan här då det är så knepigt att ta sig härifrån.
- Jag kommer aldrig att skaffa en egen katt, eller något djur överhuvudtaget. För att citera Rory Gilmore: "I know you're not a cat person, so you truly will be alone if you don't find someone".
- Tivo kan vara den bästa uppfinningen ever. Hur kommer jag klara mig utan detta?
- Man kan aldrig se för mycket av "Ex on the beach" eller för mycket av "Kardashians".
- Det bästa är nog att investera i en helkroppsspegel så att behovet av att springa ut och trycka på hissen "Fucking-åmål-style" minskar, vilket inte resulterar i att du råkar ha sönder hissdörren..
- Max Drive-in, enough said.
- Bluetooth-högtalare är guds gåva till människan.
- Man kan mycket väl regissera en bra skräckfilm i korridoren från huset till garaget. Ett bra råd är att inte ta denna väg ensam på kvällen.
- Två personer i en etta funkar, men mycket tålamod och kärlek skadar inte.
- Tjejsnack <3
- Conquests.
- Ryktet att tjejer allra helst dansar halvnakna och kastar kuddar på varandra stämmer.
- I was addicted to the hokey pokey. But then I turned myself around.
- Du kan aldrig inneha för mycket av följande: Skor, parfym, hårspray, doftljus, lotions.
- Du kan aldrig lyssna för mycket på "Ingen annan rör mig som du" av Norlie & KKV.
- Bakishäng på Cafe Stockholm <3
- SÅ. MYCKET. SKRATT.
 
Bild från ett nattligt äventyr...

What happens in Barka...

0 Läs mer >>
Eftersom jag redan gått ut med den glada nyheten på jobbet och Insta så tänkte jag att bloggen blir sista steget. Har signat kontrakt för en otroligt fin pärla på 30 kvm med högt till tak och stor balkong i närheten av Karlaplan. Bestämde mig att våga ta steget och bara go with the flow, och det känns SÅ bra!
 
Snabba puckar dock, flyttar redan om 15 dagar, vilket betyder att det är mycket att styra upp på kort tid. Ska sälja mitt gamla åbäke till divaner (som just nu står magasinerade) och klirra en ny mindre soffa + en ny säng! Åh, längtar efter att börja inreda!
 
Tänkte mig något i denna stil:
 
Tursamt nog så är det en extremt välplanerad lägenhet, vilket betyder att jag får plats med både en stor säng, ett matbord och en relativt rymlig soffa. LÄNGTAR!
 

Little miss moving on...

0 Läs mer >>

Mitt hjärta kanske sl...

0 Läs mer >>
Lite bilder från Antons ettårsfirande...
 
Babys first Iphone...

Anton 1 år

0 Läs mer >>
Jag finns på blocket...
 
Försöker att inte ha för stor ångest över detta även fast jag har det! Särskilt eftersom den töntiga bilden täcker hela jäääkla sidan.
 
Vill helst inte att någon gammal vän hör av sig och ba: "såg dig på blockets sidebanner" hahaha! Btw, Linda (vet att du sitter och garvar nu) lånade din bild även fast jag ser lite smått "bokstavsaktig" ut. Det var antingen den eller en selfie (vilket kändes fel i sammanhanget, haha).
 
Kände att det är dags att lägga upp en ny strategi för det här med boende, take action. Hur mycket jag än trivs hos Jen-Jen så börjar det bli dags att hitta något eget. Förväntar mig iofs jack shit från denna annons, förutom 255 SEK minus på mitt Visa.
 

Dun dun dun