0 Läs mer >>
Sometimes is good to hear your past to remember who you are...
 

Champagne Supernova

0 Läs mer >>
Tanken för imorse var brunch på Broms, men efter en lite för generös sovmorgon så utvecklades det lunch istället. Rotisserigrillad gårdskyckling, potatissallad, fetaost plus friterad kronärtskocka... Inte fy skam!
 

Mimosa

0 Läs mer >>
Tänk vad ett stycke lördag, OC-marathon och lite regn kan göra för harmonin. Ska strax dra till Fältan för att klirra inredienser till Taco-night.
 

My marquise diamond

0 Läs mer >>
Hell-o Lover! Denna vas ser ut som att den vill komma och bo hos mig...
 
 

Svenskt Tenn

0 Läs mer >>
Har hittat de mest perfekta tavlorna till mitt crib, pricken över i-et, den sista touchen...
 
Gentle Morning
 
Alltså, hur underbar?? Denna är bara så klockren så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så makalöst fin. Gillar att den frambringar lite subtila GoT-vibbar.
 
Fleur
 
Denna var jag lite mer osäker på men den har växt på mig. Vill verkligen fortsätta på det romantiska temat, plus att jag tycker att den kompletterar Gentle Morning på ett superbra sätt. Båda går att hitta på EasyArt.
 

The final touch

0 Läs mer >>

Nynäshamns havsbad

0 Läs mer >>
Some sad singers
They just play tragic
And the phone's ringing
And the van's leaving
Let's just keep touching
Let's just keep keep singing
I want a lover I don't have to love
I want a boy who's so drunk he doesn't talk
Where's the kid with the chemicals
I got a hunger and I can't seem to get full
I need some meaning I can memorize
The kind I have always seems to slip my mind
But you but you
You write such pretty words
But life's no story book
Love's an excuse to get hurt
And to hurt
"Do you like to hurt?"
"I do! I do!"
"Then hurt me."

Bad actors with bad h...

0 Läs mer >>
Känslan av att komma hem varje eftermiddag/kväll är obeskrivlig! (Ord känns överflödiga här). Kan bara säga att jag älskar, älskar, älskar att bo här med varenda fiber i min kropp. Hade en tuff start med flyttkaos, soffor/sängar som skulle skruvas ihop, saker som skulle upp i vindsförrådet. Blev några blåsor på händerna, men så värt!
 
Det är härligt att vakna av att solen lyser in genom gardinerna.
Känner mig lite som Frank Sinatra när jag går igenom Tessinparken på kvällarna, har inte varit såhär löjligt lycklig på mycket länge!


 
Det känns i hela kroppen att det är sommar, värme i luften eller ej.
Nu drar jag till Nynäshamns Havsbad över helgen för att kicka igång semestern <3
 

Sugar storm

0 Läs mer >>
 
Det var en så bra fredag igår. Alla dagar är dock lite extra underbara på sommaren. Går omkring i ett konstant lyckorus just nu. Kan antingen bero på att jag överdoserar Vitamin D eller för att jag äntligen har fått nycklarna till mitt nya hem (Gissar på en kombo av de två). Ca 3-4 min från tuben i Karlaplan och granne med Tessinparken ligger pärlan.
 
Får se om jag bjuder på en lite sneak-peak bild imorn eller om jag sparar en walkthrough tills jag har kommit i ordning. Just nu är den helt tom så det finns inte så mycket att bjuda på.
 
Imorn händer det dock grejer, första lasset av småpryttlar, dvs, köksprylar, kuddar, gardiner, mattor, duschdraperi, playstation, tv, m.m flyttas över. Idag har tvättmaskin och torkis gått varma så att allt är crispy clean tills inflytt. På onsdag levereras min nya soffa och förhoppningsvis även min nya säng, hoppas hoppas!
 

Learning to fly