1 Läs mer >>
Kan gladeligen berätta att jag precis har blivit Moster för andra gången. "A fine baby boy" (för att citera Gone with the wind).
 
Välkomen till världen fina lilla bebis, ser fram emot massa gos med dig! ♥
 

My nephew

1 Läs mer >>
Hotell är bokat och lagom till min och Tors tvåårsdag så drar vi på en ordentlig semester. Nästan en hel vecka i Visby och på Fårö. Just nu är jag inne I en Gotland-dimma. Googlar sevärdheter/fina stränder och planerar restaurangbesök så fort jag får tillfälle. Kommer bo på Tott hotell i Visby och Djupvik Hotell på Fårö.
 
Vi är taggade till tusen!
 

Gotland trip

0 Läs mer >>
Nu börjar sommaren smyga sig på ordentligt. Här kommer några bilder från föregående helg på landet. En hel del tid spenderades i Hammocken.
 
 

Summerbreeze

0 Läs mer >>
Raidade Casablanca på sveavägen inför deras stängning. Kom därifrån med liite fler filmer än planerat. En hel del o-ortodoxa titlar kan tyckas, men vi gillar att gå utanför ramarna och upptäcka filmer vi annars inte skulle se. Bästa fyndet: Smilla's sense of snow. En av mina favoritfilmer som jag faktiskt aldrig har ägt innan. Man bara sitter och gapar över hur bra Julia Ormond är.
 
 

The way you have a se...

1 Läs mer >>
 
Övertalade min karl att ställa upp på en bild innan han sprang till gymmet. Jag fick dock inte lägga upp denna på facebook. Han tyckte den var för naken. (Tror även att han kan ha haft nåt emot att Remember Me-menyn råkade hamna i bakgrunden xD).

Mine