0 Läs mer >>
Min kära blogg har sett extremt rolig ut hela dagen idag, iaf i webbläsaren Safari. Trodde först att det var min kodmall som hade fuckat upp sig på något sätt (nervsammanbrott! HTML-koder är mitt stora hatobjekt!) men såg senare att samma problemet återkom i flera bloggar *phew*. Hoppas att blogg.se får detta problem fixat pronto! 
 
Förövrigt så har jag spenderat dagen med hela familjen. Mkt trevligt, inte ofta det händer! Imorgon ska min hubby (aka min personliga instruktör ;) dra med mig till gymmet, länge sedan sist nu, räknar inte med någon mercy whatsoever, hahaha... Oh dear. 
 
Avslutar detta inlägg med Richat av Mark Petrie, för de som inte vet så kan jag avslöja att jag har en otroligt stor förkärlek till pompös scoring.
 

Temporarily out of or...

0 Läs mer >>
50 shades of fucked up...
 
Har precis påbörjat bok nr 2, (yeah, slow reader... Läste dock bok nummer ett medvetet långsamt eftersom jag inte ville att den skulle ta slut). Känner iaf att jag måste skriva några rader och kommentera det extremt obehagliga, men ändå helt fantastiska slutet i bok nummer ett. Väldigt få böcker som kryper under skinnet på en likt denna. Hade någonstans sett fram emot ett liknande slut, eller iaf ett kapitel där allt vändes upp och ner. Vilket enorm respekt jag utvecklade för huvudpersonen efter det kan jag säga. Från att ha tyckt att hon var velig, "lättöverkörd", svag, ganska tofflig karaktär (Christian Grey slutade jag gilla efter ca 300 sidor) så utvecklades hon verkligen till en egen, stark individ som äntligen reagerade ordentligt och satte ner foten. Som jag har längtat efter det! Att någon skulle sätta Christian på plats, eller iaf lyckas komma under skinnet på honom. Thumbs up!
 
Uppskattade verkligen första boken, sedan är det vissa delar jag tycker om mer än andra. De första 13 kapitlena är ren perfektion, men någonstans under "processen" började den spåra ur lite och lämnade en allmänt dålig smak i min mun. (Team Kate ftw!) Inte sagt att boken blev dålig, men storyn och karaktärerna tog en ny vändning och jag såg den på ett helt annat sätt/ i ett nytt ljus än tidigare. Jag har generellt ganska svårt för deras "relation" och på hur sättet BDSM framställs. Grundstommen, det viktigaste i sådana relationer, det som är avgörande anser jag personligen framför allt är en enormt stor respekt, tillit, ömsesidighet, gemenskap, bra kommunikation och förståelse för varandra, vilket jag kände saknades i vissa kapitel, dessa föll mig därför kanske inte riktigt lika mycket i smaken...
 
Får se hur bok nummer två utvecklar sig

When she cried, I cri...

0 Läs mer >>
Two angels...
 
Helt otroligt hur jäkla lycklig du gör mig ♥

Now my life is sweet ...

0 Läs mer >>
Beth Orton ♥
 

A beautiful gem of a ...

0 Läs mer >>
Äntligen fredag <3 Ser fram emot att träffa min underbara ikväll. Imorgon är vi bjudna på lunch hemma hos min syster, men ikväll blir det bara vi två, plus en flaska väldigt behagligt och lent vin med smak av kokos och vanilj...
 

Spring Village Merlot

0 Läs mer >>

Hemingway

0 Läs mer >>
Allt med den här låten är perfektion.
 
Tänker på finaste när jag hör den och hur han alltid brukar säga att mina varulvsögon är det han älskar allra mest...
 

Drag my teeth across ...

0 Läs mer >>
Mysig dag i Mariefred med syster och systerdotter... Sol, idyll, barnskratt och sorbet <3

Summer Breeze

0 Läs mer >>
Vill egentligen bara dela med mig lite av min bliss just nu. Förutom att jag spenderat det senaste dagarna hos syrran (där jag just nu gosar med finaste muffin tuffin) så har jag även haft lyckan att träffa en helt underbar själ som gör mig så lycklig <3 Det låter så extremt klyschigt, men till och från känns det som om jag måste nypa mig själv... How did I get this lucky?
 
2 bilder från de senaste dagarna... Umgicks med min finaste och hann även dela en bit kaka med syster L innan jag tog tåget till Strängnäs.
Bella blir bara större och större varje gång jag ser henne <3 Så fort man nämner hennes namn så ler hon verkligen med hela ansiktet, så underbart, det värmer upp ens själ.

As I move my feet tow...

0 Läs mer >>
Biodate, bra film, kyssar i regnet... Gawd, I'm embracing the cliché right now xD, men det är så himla underbart! När han kysser mig är det som om världen stannar och ingenting annat existerar...
 
Mötte upp finaste och såg The Amazing Spiderman. Been dying to see it hur länge som helst nu. För de som inte vet kan jag berätta att jag är världens Spiderman-nörd och denna gjorde mig verkligen inte besviken. Älskar att den höll sig trogen till orginalet (alltså serietidningen).
 
 
- Don't make promises you can't keep
- But those are the best kind

He got a soul as swee...

0 Läs mer >>
Dagens repeat...
 

Oh, up, down, turn ar...

0 Läs mer >>
Jag och mina dear ones bestämde oss för att dra ifrån civilisationen för för några dagar så vi tog en sväng förbi Jensans landställe i skärgården. Extremt välbehövlig. Längesedan jag skrattade så pass mycket! <3
 
Alltså, den här bilden... HAHA! Hittade den i en viss persons mobil och kunde inte sluta skratta, oh lord! Nästan tvungen att lägga upp den bara för jag ser så jäkla töntig ut, inte ok! xD

Merci mon fleur

0 Läs mer >>
Spy bar... Oh dear, let's just say, börjar förstå varför det stället har fått "spyan" som smeknamn. Stackars Jess-darling fick inte mycket till utgång i förrgår, (I'll make it up to you!) inte blev det bättre när vi väl kom till Stureplan. Iofs borde jag kanske veta bättre än att dra till ett 05-ställe vid fyra på morgonen (sjukt dräggigt!) Jag skojar inte när jag säger att man blev halvt antastad. Vi kom in gratis så på så sätt var det iaf positivt...
 
 

Circus

0 Läs mer >>
Hur mycket jag än hatar drama och hur mycket jag än verkligen vill undvika det så känns det som om det förföljer mig ibland. Kanske är det så att jag förtjänar vissa personers vrede just nu, är otroligt ledsen om jag har trampat någon på tårna för det har aldrig varit min mening. Tänker dock inte under några omständigheter be om ursäkt för de starka känslor jag har för en annan människa. Menade verkligen vad jag sa i föregående inlägg och att jag inte har känt något liknande på flera år. Vi delar något äkta, något vackert, något som jag värderar oerhört högt! Och jag tänker inte låta någon komma imellan eller förstöra det.

Jag förstår att man kan bli förbannad, något som är känsligt kom upp till ytan, och kanske inte på ett sätt som är att föredra, det ber jag verkligen om ursäkt för. Det jag inte kan förstå dock är hur man, förutom att utesluta en utav de få personer som faktiskt genuint bryr sig om en ur sitt liv, även aktivt ger sig ut för att förstöra, missunna någon lycka... Allt över ett sårat ego? Det går lite bortom mitt förstånd.
 
Usch, väck mig när stormen är över...
 

When all hell breaks ...

0 Läs mer >>
 
Bild från gårdagens roadtrip...
 
Nu är livet snällt mot en... Vill inte jinxa något, allt är fortfarande väldigt färskt, men det känns så otroligt bra. Har inte känt något liknande på flera år <3
 
Kvällens planer är att umgås med lilla sötnosen Jess, vi har så extremt mycket att ta igen känns det som, tar nog med mig en flaska mousserande och lite jordgubbar :)
 

Tremble with delight ...

0 Läs mer >>
 
Jag har aldrig, och då menar jag ALDRIG sett mitt hår i det här skicket, helt insane! Börjar härmed förstå hur folk med dreads känner sig. Skippar dock den "hemmagjorda" versionen om jag kan, haha!
 
Min kväll igår var underbar, blev bjuden på god mat och rött vin, är inte van med att bli uppassad på det sättet, I could get used to this ;) kunde inte ha haft en bättre kväll <3

Slipping on my red dr...