When will they ever know

 
"När du köper sex säger det väldigt mycket om dig, din människosyn och din sexualitet.

I mina ögon är detta ett jättestort svaghetstecken, ihop med ett sjukt behov av makt och status. Du menar att du har rätt till det. De prostituerade finns ju där i alla fall. Men vet du vad?
 
Prostituerade är bara där för män som du. Män som står i vägen för ett sunt och respektfullt förhållande mellan män och kvinnor. Prostituerade existerar bara för att män som du tror att ni har rätt till att få era sexuella behov tillfredsställda i andra människors kroppsöppningar.

 

De prostituerade är bara där för att du och dina likasinnade påstår att er sexualitet kräver att ni har tillgång till sex när det passar er. De prostituerade är bara där för att ni har en nedsättande syn på kvinnor, och är mer upptagna av era egna sexuella behov, än den relation som de sexuella relationerna befinner sig i.

 

När du köper sex säger det att du inte har funnit kärnan i din egen sexualitet. Jag tycker synd om dig. Verkligen. Att du är så medelmåttig att du tror att sexualitet handlar om att få utlösning i en främmande kvinnas vagina. Och om just den inte är inom räckhåll, är det aldrig längre bort än att du kan köra ner på en gata, betala en annan främmande kvinna, och tömma dig i en plasthylsa i hennes kroppsöppning.

 

Du måste vara en föraktfull och frustrerad man. En man som inte är i stånd att skapa djupa och nära relationer, där samhörighet betyder mer än en utlösning. En man som aldrig pratar om sina känslor, utan istället kanaliserar dem ned till sina könsdelar för att få utlopp den vägen. Din maskulinitet kan inte vara stor. En maskulin man vill aldrig någonsin nedvärdera sig till den grad att han skulle betala för sex."

 

- Utdrag från en av de mest ärliga och träffande artiklar jag har läst på mycket länge, skriven av Tanja Rahm

Kommentera här: