It's one long foreplay

Haha, okej, jag erkänner... det här var lite roligt xD


Den ger dock en lite felaktig bild att New Moon och Eclipse skulle vara "torra" böcker.
Haha, gee, varför tror ni de här böckerna är så populära, särskilt bland tjejer? Det är inte pga att folk tycker vampyrer är sååå coola. Kärlek, hetta och passion är svaret. Det ligger konstant i luften, genom alla böckerna.

Twilight, New Moon och Eclipse är ett enda långt erotiskt förspel! xD

Bild från I love charts

Kommentarer:

1 L:

skriven

Förpubertala småtjejer vill inte ha heavy petting utan vill bara hålla handen och stirra in i Edwards honungslent gula ögon. Men vi övriga som har passerat detta stadie (med råge) hade önskat lite mer action och då menar jag inte volturi slagsmål.

2 Anna:

skriven

Haha, jag gillar faktiskt att böckerna är skrivna som de är. Fantasin, drömmen och längtan... för mig är lite det som är dragningskraften. Dock är "inget sex innan bröllops-delen" kanske lite overkill, men hey, författaren är mormon so, no suprise there.



Edward är den ultimata fantasin, den förbjudna frukten (se men inte röra xD). Är man äldre läser man mellan raderna och förstår att böckerna har mer innehåll än bara vad som står skrivet xD. Ska jag vara ärlig tycker jag faktiskt inte att böckerna är lämpliga för personer under 11-12, är osäker på nån är mogen nog för materialet innan dess :P Jag blir lite smått irriterad när personer kategoriserar Twilight-sagan som böcker för ungdomar. Tror inte att det var författarens avsikt. Likadant med filmerna, de är nedskalade för att passa en yngre, bredare publik vilket är otroligt synd om du frågar mig

3 L:

skriven

oh please you know it's all pg 13 for a reason; to sell as many books as possible or because Meyer is a puritan.

4 Anna:

skriven

Yeh, I know, and it's a shame! :P

Kommentera här: